|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Parafia Skarszewy - Śluby 1840-1870 [wiadomość #4956 jest odpowiedzią na wiadomość #4934] |
Sun, 17 October 2010 23:00   |
tamaryn
|
Member |
|
|
Witam,
Zrobiam jedynie wypisy z duplikatw ksig, poniewa skan jednej strony w AP Gdask kosztuje obecnie 6 z, a stron jest bardzo duo i byby to dla mnie spory wydatek. Nie wiem, czy istniej oryginay tych duplikatw w Archiwum w Pelplinie. Z tego co poda mi Pan Piotr Alfut wynika, e ksig obejmujcych lata przeze wypisane nie ma tam.
Wypisane przeze mnie zgony zamieszcz rwnie w formacie PDF. Szkoda, e nikt si nie odezwa odnonie zamieszczonego przeze mnie wczeniej fragmentu wypisw zgonw.
Mam nadziej, e komu si to przyda.
Przy okazji chciaam wspomnie, e na Genetece jest dalszy cig indeksw z parafii Brusy. Czy jest moliwo przerzucenia ich do PomGenBazy?
Gdy skocz wypisy ze Skarszew, to chtnie pomogabym w indeksacji (najchtniej Brusy i Wiele oraz Nowa Cerkiew k/Chojnic).
Pozdrawiam,
Tamara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Parafia Skarszewy - Śluby 1840-1870 [wiadomość #5272 jest odpowiedzią na wiadomość #4934] |
Fri, 19 November 2010 21:56  |
tadeo6
|
Junior Member |
|
|
|
Pani Tamaro,to co pani wykonaa jest wietne.Genealogi zajmuj si amatorsko ,ale odnalazem swego pra pra Augusta Doeringa.No i co najwaniejsze,podaje pani miejscowoci skd pochodz"modzi".Po wiadkach te mona ich rozpozna.Dzikuj.Tadeusz Brzoskowski
|
|
|
|