|
|
|
|
|
|
| Odp: Kościerzyna i okolice na dawnych pocztówkach [wiadomość #2375 jest odpowiedzią na wiadomość #2371] |
Wed, 17 June 2009 22:54   |
darwer
|
Member |
|
|
Gratuluj nareszcie, nie mogem si doczeka, jutro id kupi.
Pozdrawiam i ycz dalszych sukcesw.
Piotr Kkol
Genealogia Kąkolewskich, Zwarów, Węsierskich, Bargańskich, Jążdżewskich, Derdowski.
Szarlota, Rybaki, Wiele, Kościerzyna, Pierszczewo, Sikorzyno.
|
|
|
|
| Odp: Kościerzyna i okolice na dawnych pocztówkach [wiadomość #2379 jest odpowiedzią na wiadomość #2375] |
Thu, 18 June 2009 20:56   |
Asska1
|
Member |
|
|
Miaam okazj zapozna si z t arcyciekaw pozycj . W moim prywatnym rankingu jest dla mnie ksik roku 2009. Jest tak z czysto osobistego powodu - opowiada o moich rodzinnych stronach, pokazuje je oczami moich przodkw. Przechadzam si uliczkami, ktrymi chodzili, stoj przed tymi samymi domami, przed ktrymi i oni zatrzymywali si w czasie swoich prac, moe odpustw, targw czy uroczystoci rodzinnych. I za to wszystko Izce serdecznie dzikuj.
Wiem te ile pracy w to woya, bo sama miaam okazj pracowa przy podobnym projekcie i domylam si ile miaa dylematw przy wyborze pocztwek, ich uoeniu, wybraniu treci istotnych do przekazania spord ogromu wiedzy na temat Kocierzyny i jej okolic.
I za to rwnie Izce dzikuj.
pozdrawiam Asia Grochowska 
[Uaktualnione dnia: Thu, 18 June 2009 20:59] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
| Odp: Kościerzyna i okolice na dawnych pocztówkach [wiadomość #2380 jest odpowiedzią na wiadomość #2375] |
Thu, 18 June 2009 20:57   |
Asska1
|
Member |
|
|
Miaam okazj zapozna si z t arcyciekaw pozycj . W moim prywatnym rankingu jest dla mnie ksik roku 2009. Jest tak z czysto osobistego powodu - opowiada o moich rodzinnych stronach, pokazuje je oczami moich przodkw. Przechadzam si uliczkami, ktrymi chodzili, stoj przed tymi samymi domami, przed ktrymi i oni zatrzymywali si w czasie swoich prac, moe odpustw, targw czy uroczystoci rodzinnych. I za to wszystko Izce serdecznie dzikuj.
Wiem te ile pracy w to woya, bo sama miaam okazj pracowa przy podobnym projekcie i domylam si ile miaa dylematw przy wyborze pocztwek, ich uoeniu, wybraniu treci istotnych do przekazania spord ogromu wiedzy na temat Kocierzyny i jej okolic.
I za to rwnie Izce dzikuj.
pozdrawiam Asia Grochowska 
|
|
|
|
|
|
| Odp: Kościerzyna i okolice na dawnych pocztówkach [wiadomość #2430 jest odpowiedzią na wiadomość #2369] |
Sat, 04 July 2009 23:58  |
hesch
|
Senior Member |
|
|
Ju mam. Bardzo dzikuj za woony trud i mrwcz prac, ktre to stworzyy nam moliwo zobaczenia Kocierzyny i okolic- tak jak napisaa to Asia- oczami naszych przodkw. Zobaczenia czego, czego ju nie ma. Co co Iza ocalia od zapomnienia.
Gratuluje.
Serdecznie pozdrawiam
Pozdrawiam
Heniek
[Uaktualnione dnia: Sat, 04 July 2009 23:59] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|