Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Barłożno i Skórcz - kto indeksował? b. proszę o kontakt
Barłożno i Skórcz - kto indeksował? b. proszę o kontakt [wiadomość #1042] Fri, 07 December 2007 11:34 Przejdź do następnej wiadomości
skorska jest aktualnie niedostępny  skorska
Junior Member
bardzo prosz o kontakt osob ktra indeksowaa parafie w Skrczu i Baronie... mam kilka wanych pyta i potrzebuj pomocy w odnalezieniu przodkw Smile
Odp: Barłożno i Skórcz - kto indeksował? b. proszę o kontakt [wiadomość #1043 jest odpowiedzią na wiadomość #1042] Fri, 07 December 2007 14:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Wojciechowski jest aktualnie niedostępny  Wojciechowski
Miejsce: Gdynia
Member
Jeli chodzi o Skrcz su pomoc. O co chodzi?
Odp: Barłożno i Skórcz - kto indeksował? b. proszę o kontakt [wiadomość #1808 jest odpowiedzią na wiadomość #1043] Tue, 10 February 2009 09:53 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
gabikiel jest aktualnie niedostępny  gabikiel
Junior Member
Znalazam w bazie akt chrztu Julianny Osowskiej z 1846 roku, nr aktu 9. Czy s podani rodzice, chrzestni lub inne informacje w tym akcie? A moe w ksigach parafii Skrcz s inne wpisy (nie umieszczone jeszcze w bazie) o Osowskich, Kalkstein-Osowskich bd Kalkstein?
Gabi.
Odp: Barłożno i Skórcz - kto indeksował? b. proszę o kontakt [wiadomość #1931 jest odpowiedzią na wiadomość #1808] Sat, 07 March 2009 10:02 Przejdź do poprzedniej wiadomości
marwin1 jest aktualnie niedostępny  marwin1
Junior Member
Czy kto ma wiedz,czy w archiwum diecezji Pelpliskiej mog znale,dane dotyczce moich krewnych z Gsiorek/Barona/
Chodzi mi rwnie o dane dotyczce,aktw nadania,lub kupna gospodarstw,ziemi ,dobytku?
Z rejestru i wpisw w PTG-jasno wynika,e mj prapradziadek-Christiani/Krystian/-y w latach 1740-1820.
Gdzie mog uzyska dokumenty potwierdzajce te fakty,czy mam szuka w Archiwum Katedry Pelpliskiej,czy w archiwum Gdaskim.
95% mojej rodziny po mieczu wywodzi si z terenw-Kociewia-Gsiorki,Barono a take jak przypuszczam-Gniew/ale t ostani inf.musz zweryfikowa.
Poniewa zbieram materiay do publikacji biograficznej moich przodkw-kada informacja bdzie dla mnie wana.
Marek Winter
Poprzedni wątek: przytula
Następny wątek: Werner- Tczew
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Sep 06 05:54:56 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund