Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Cmentarz Bródnowski W-wa
Cmentarz Bródnowski W-wa [wiadomość #1583] Tue, 25 November 2008 18:06 Przejdź do następnej wiadomości
jolka
Miejsce: Gdynia
Senior Member
Posiadam pozycje Cmetarz Brdnowski wydana przez Bibloteke Publiczna dzielnicy Targowek. Jest tam umieszczony spis nazwisk z Ksiegi Pamiatkowej Cmentarza Brodnowskiego. Informacja wprawdzie nie zwiazana z naszym regionem ale moze koms sie przyda w poszukiwaniu przodkow.

GDYBY NIE PRZODKOWIE MOI NIC BY MNIE NIE BYŁO, NIC ŚWIADOMOŚCI, NIC DUSZY, NIC CIAŁA.
TO PRADZIADÓW ZNOJNE ŻYCIE, ŻE JESTEM, SPRAWIŁO, A ZE MNĄ I WE MNIE CZĄSTKA ICH ZOSTAŁA.
Odp: Cmentarz Bródnowski W-wa [wiadomość #2345 jest odpowiedzią na wiadomość #1583] Sun, 07 June 2009 20:49 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
wchorazewicz jest aktualnie niedostępny  wchorazewicz
Junior Member
Witaj.Prosibym o sprawdzenie nazwiska Chorewicz.Bardzo dzikuj za fatyg.Waldemar Chorewicz
Odp: Cmentarz Bródnowski W-wa [wiadomość #2350 jest odpowiedzią na wiadomość #2345] Mon, 08 June 2009 22:24 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jolka
Miejsce: Gdynia
Senior Member
niestety takie nazwisko w ksiazce nie wystepuje. Jest Choryk Tadeusz.
Pozdrawiam Jola

GDYBY NIE PRZODKOWIE MOI NIC BY MNIE NIE BYŁO, NIC ŚWIADOMOŚCI, NIC DUSZY, NIC CIAŁA.
TO PRADZIADÓW ZNOJNE ŻYCIE, ŻE JESTEM, SPRAWIŁO, A ZE MNĄ I WE MNIE CZĄSTKA ICH ZOSTAŁA.
Odp: Cmentarz Bródnowski W-wa [wiadomość #2351 jest odpowiedzią na wiadomość #2350] Mon, 08 June 2009 22:49 Przejdź do poprzedniej wiadomości
wchorazewicz jest aktualnie niedostępny  wchorazewicz
Junior Member
Witaj.Bardzo dzikuj za sprawdzenie.Pozdrowienia.Waldemar Chorewicz
Poprzedni wątek: Lista strat mieszkańców Tczewa w okresie 1939-1945
Następny wątek: Prabuccy, Witkiewicz, Olszewscy, Jedrzejewscy
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Aug 15 05:42:41 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund