Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Kwidzińscy, Pobłocie (parafia Strzepcz)
Kwidzińscy, Pobłocie (parafia Strzepcz) [wiadomość #6988] Tue, 05 April 2011 16:40 Przejdź do następnej wiadomości
kwidzin jest aktualnie niedostępny  kwidzin
Junior Member
Witam serdecznie,
Poszukuj wszelkich informacji dotyczcych rodziny Kwidziskich zwizanych z wsi Pobocie gm. Linia, parafia Strzepcz. Aktualnie prbuje zgbi dane zawarte w bazie. Gdyby kto napotka jak ciekawostk zwizan z tym nazwiskiem, bardzo prosz o kontakt.

Michał Kwidziński
Odp: Kwidzińscy, Pobłocie (parafia Strzepcz) [wiadomość #6999 jest odpowiedzią na wiadomość #6988] Wed, 06 April 2011 16:46 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
kwidzin jest aktualnie niedostępny  kwidzin
Junior Member
Przegldajc rekordy ksig metrykalnych, mona nabawi si solidnego globusa. Okazuje si, e podstawowym problemem powanie komplikujcym poszukiwania, moe by pisownia nazwiska. Na dzi mam: Kwidziski, Kwidzyski, Kwidzinski a nawet Quidziski. Prawdopodobnie udao mi si namierzy pierwszy punkt zaczepienia, tj. zapis w ksidze zgonw dotyczcy matki mojego dziadka, lecz pewnoci nie mam. Czy moliwy jest dostp do stosownego zdjcia?

Michał Kwidziński
Odp: Kwidzińscy, Pobłocie (parafia Strzepcz) [wiadomość #7001 jest odpowiedzią na wiadomość #6999] Wed, 06 April 2011 17:25 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
wamke jest aktualnie niedostępny  wamke
Miejsce: Tuchola
Senior Member
Witam, z tym Kolego musisz si oswoi, dawniej ksia zwykli pisa nazwiska ze suchu, jak usysza tak zapisa. ycz owocnych poszukiwa.
P.s.mgby si podpisywa.
Pozdrawiam

Andrzej Wamke
Odp: Kwidzińscy, Pobłocie (parafia Strzepcz) [wiadomość #7258 jest odpowiedzią na wiadomość #6988] Sun, 08 May 2011 20:58 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Krystian jest aktualnie niedostępny  Krystian
Junior Member
Ja poszukuj Kwidziskich z parafi Osie. Nie mog w ksigach namierzy dalej ni mj dziadek. Mam zapiski o zgonie pradziadka ale dalej nic. Nie wiem czy czasami pradziadek jednek nie urodzi sie gdzie indziej.
Krystian Kwidziski
Poprzedni wątek: Przeciszewska Borna
Następny wątek: Wysin, Szatarpy - WIECKI
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Jul 31 04:11:24 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund