Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Bibliografia historii Pomorza
Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2777] Mon, 14 September 2009 14:03 Przejdź do następnej wiadomości
mirok jest aktualnie niedostępny  mirok
Member
Posiadam Bibliografie historii Pomorza Gdanskiego i Prus Wschodnich.1997.Wydana przez Herder Instytut
https://www.herder-institut.de/no_cache/startseite/publikati onen/schriftenreihen/shop/detailansicht/kategorie/bibliograp hien-zur-geschichte-und-landeskunde-ostmitteleuropas/produkt e/bibliographie-zur-geschichte-ost-und-westpreussens-bibliog rafia-historii-pomorza-gdanskiego-i-pr-4.html
z indeksem nazw, nazwisk i miejscowosci.
Bardzo pomocna w dalszych poszukiwaniach.
Chetnie udostepnie zainteresowanym,...interesujace ich watki.

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2783 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Mon, 14 September 2009 20:40 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
karszek
Miejsce: Pomorze.
Member
Prbowaem otworzy ten link - pokaza si komunikat: "To poczenie jest niezaufane" - szybko si stamtd ewakuowaem.....
Czy to tylko moja przypado, czy moe kto rwnie to zobaczy?

- bogusKa

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2784 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Tue, 15 September 2009 00:52 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zatoka jest aktualnie niedostępny  Zatoka
Senior Member
U mnie dziaa bez zarzutu.

Pozdrawiam

Janusz Wegner

Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2786 jest odpowiedzią na wiadomość #2784] Tue, 15 September 2009 12:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
an1945na jest aktualnie niedostępny  an1945na
Member
U mnie te pokazuje si komunikat-"To poczenie jest niezaufane"Anna
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2787 jest odpowiedzią na wiadomość #2786] Tue, 15 September 2009 13:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witam
Strona jest odrzucana przez przegladarki IE i Firefox ,jako niezaufana strona z powodu nieprawidowego certyfikatu bezpieczestwa.
W obu przegldarkach mona nakaza zaufanie dla identyfikacji tej witryny.
W przegladarce Opera wchodzi si na ni bez adnych problemw.
Kady sam musi si zdecydowa ,mi ta strona chodzi bez problemw
Pozdr
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2788 jest odpowiedzią na wiadomość #2787] Tue, 15 September 2009 13:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
karszek
Miejsce: Pomorze.
Member
Wanie ja mam "liska", std ten komunikat. Pierwszy taki widziaem taki komunikat, wic wolaem nie eksperymentowa, lecz zapyta.
Dzikuj za odpowied.

- bogusKa

[Uaktualnione dnia: Tue, 15 September 2009 13:25]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #3190 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Wed, 25 November 2009 17:48 Przejdź do poprzedniej wiadomości
henrykb jest aktualnie niedostępny  henrykb
Member
Witam. Mam pytanie zwizane z informacj o posiadaniu publikacji pt. Bibliografie historii Pomorza Gdanskiego i Prus Wschodnich (Bibliographie zur Geschichte Ost- und Westpreuens). Jakie informacje zawiera ta publikacja, czy istnieje moiwo zapoznania si z jej treci. Jeeli moe Pan sprawdzi co zawiera publikacja na temat nazwiska Baranowski, miejscowo Linia (lub Linde) koo Wejherowa. Z gry dzikuj. Pozdrawiam. Henryk
Poprzedni wątek: Posiadam stare pamiątki - jak powiązać je z historią rodziny
Następny wątek: Poszukuje publikacji
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Aug 04 18:14:08 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund