Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Zmarła nasza koleżanka Wisława Walder
Zmarła nasza koleżanka Wisława Walder [wiadomość #15690] Thu, 14 September 2017 21:35 Przejdź do następnej wiadomości
Janusz jest aktualnie niedostępny  Janusz
Senior Member
W dniu 14.09.2017 po d³ugiej i ciê¿kiej chorobie zmar³a nasza kole¿anka Wis³awa Walder, nasza koordynatorka indeksów.
Pamiêtam jak to od niej dosta³em Parafiê Sierakowice do indeksacji, by³y to moje pierwsze indeksy.To ona uczy³a mnie jak siê indeksuje i da³a mi wzory tabel do indeksacji.Wisiu cze¶æ Twojej pamiêci!!!
Rodzinie i najbli¿szym osobom Wisi sk³adam g³êbokie wyrazy wspó³czucia.
Msza ¶wiêta pogrzebowa rozpocznie siê w sobotê 16 wrze¶nia o godzinie 11:00 w ko¶ciele Ducha ¦wiêtego w Gdyni Ob³u¿u przy ulicy Zielonej. Pogrzeb rozpocznie siê ok. godziny 12:30 na cmentarzu na Witominie.

pozdrawiam Janusz
Odp: Zmarła nasza koleżanka Wisława Walder [wiadomość #15691 jest odpowiedzią na wiadomość #15690] Thu, 14 September 2017 21:45 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jolka
Miejsce: Gdynia
Senior Member
Wieczny odpoczynek racz jej daæ Panie, a ¶wiat³o¶æ wiekuista niechaj jej ¶wieci, niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen.

¯egnaj niezapomniana Wisiu [*]

Rodzinie sk³adam wyrazy g³êbokiego wspó³czucia.

Jola

GDYBY NIE PRZODKOWIE MOI NIC BY MNIE NIE BYŁO, NIC ŚWIADOMOŚCI, NIC DUSZY, NIC CIAŁA.
TO PRADZIADÓW ZNOJNE ŻYCIE, ŻE JESTEM, SPRAWIŁO, A ZE MNĄ I WE MNIE CZĄSTKA ICH ZOSTAŁA.

[Uaktualnione dnia: Thu, 14 September 2017 21:45]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Zmarła nasza koleżanka Wisława Walder [wiadomość #15692 jest odpowiedzią na wiadomość #15690] Fri, 15 September 2017 07:04 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Grazyna56 jest aktualnie niedostępny  Grazyna56
Junior Member
¯egnaj Wisiu[*]
Wyrazy wspó³czucia dla Najbli¿szych.
Odp: Zmarła nasza koleżanka Wisława Walder [wiadomość #15694 jest odpowiedzią na wiadomość #15691] Fri, 15 September 2017 21:51 Przejdź do poprzedniej wiadomości
mietek7896 jest aktualnie niedostępny  mietek7896
Member
,,S± chwile i ludzie , których siê nie zapomina .'' ¯egnamy Ciebie Wisiu.

Kuzynka Roma Weso³owka z mê¿em.
Poprzedni wątek: Dobra zmiana :)
Następny wątek: Konsultacje u Staszka
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Oct 07 07:56:51 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund