Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew???
gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew??? [wiadomość #987] Wed, 21 November 2007 10:18 Przejdź do następnej wiadomości
kwiatka jest aktualnie niedostępny  kwiatka
Junior Member
witam, jestem bardzo pocztkujca w tym teamcie. Prosze powiedzie gdzie szuka akt z parafi w Nowej Cerkwi??? Interesuje mnie indeks zgonw z lat 1949-1951 i maestw 1910- 1920.Czy jest szansa ze bed skany?? A moze znajde je na miesjcu? Mam nadzieje ze nie ulegy zniszczeniu. Prosz o podpowiedz.
Odp: gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew??? [wiadomość #988 jest odpowiedzią na wiadomość #987] Wed, 21 November 2007 11:22 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Ksigi metrykalne z parafii znajduja sie w parafii Nowa Cerkiew.
Natomiast ksigi z USC z tego okresu powinny znajdowa sie w USC w Gminie. Skontaktuj sie z Asi Jendrzejewsk ona biega w Nowej Cerkwi.
Krzysiek
Odp: gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew??? [wiadomość #990 jest odpowiedzią na wiadomość #987] Wed, 21 November 2007 14:11 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
dziekuje. to juz cos. Mam tylko pytanie. kto to jest Asie Jedrzejewska i jak sie z ni skontaktowac??Pozdrawiam
Odp: gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew??? [wiadomość #991 jest odpowiedzią na wiadomość #990] Wed, 21 November 2007 14:15 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
aisaa-znajd na forum i wyslij na priv
Odp: gdzie szukać dokumentów z parafi Nowa Cerkiew??? [wiadomość #993 jest odpowiedzią na wiadomość #991] Wed, 21 November 2007 21:06 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
dzikuje.Pozdrawiam
j.w.
Poprzedni wątek: Rynkowski / Marchelek / Dudkowski / LIDZBARK
Następny wątek: Poszukuję przodków RYGIELSCY
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Aug 13 01:18:58 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund