Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Tłumaczenia » Język niemiecki » Matka Marianny Formella
Matka Marianny Formella [wiadomość #16321] Thu, 20 September 2018 18:23 Przejdź do następnej wiadomości
jolka
Miejsce: Gdynia
Senior Member
Prosze o pomoc w odczytaniu jak nazywaa si matka Marianny Formella oraz ile lat mia Franciszek i Marianna w dniu lubu.
http://metryki.genbaza.pl/genbaza,detail,73942,12
pozdrawiam
Jola

GDYBY NIE PRZODKOWIE MOI NIC BY MNIE NIE BYŁO, NIC ŚWIADOMOŚCI, NIC DUSZY, NIC CIAŁA.
TO PRADZIADÓW ZNOJNE ŻYCIE, ŻE JESTEM, SPRAWIŁO, A ZE MNĄ I WE MNIE CZĄSTKA ICH ZOSTAŁA.
Odp: Matka Marianny Formella [wiadomość #16322 jest odpowiedzią na wiadomość #16321] Thu, 20 September 2018 18:27 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
malrom jest aktualnie niedostępny  malrom
Senior Member
nie wszyscy s zalogowani w Genbazie...

Pozdrawiam
RM
Odp: Matka Marianny Formella [wiadomość #16324 jest odpowiedzią na wiadomość #16322] Thu, 20 September 2018 18:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jolka
Senior Member
a to przepraszam Smile

prosze od sw crka ....

GDYBY NIE PRZODKOWIE MOI NIC BY MNIE NIE BYŁO, NIC ŚWIADOMOŚCI, NIC DUSZY, NIC CIAŁA.
TO PRADZIADÓW ZNOJNE ŻYCIE, ŻE JESTEM, SPRAWIŁO, A ZE MNĄ I WE MNIE CZĄSTKA ICH ZOSTAŁA.
Odp: Matka Marianny Formella [wiadomość #16325 jest odpowiedzią na wiadomość #16324] Thu, 20 September 2018 20:04 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
malrom jest aktualnie niedostępny  malrom
Senior Member
..crka w wczu Grnym/Lowitz/ w powiecie lborskim w prowincji
Pomorze zmarego robotnika Franz Formella i jego
w Paraszynie w powiecie wejherowskim w prowincji
Prusy Zachodnie zmarej ony Marianny urodzonej Schoenrock...

Pozdrawiam
Roman M.
Odp: Matka Marianny Formella [wiadomość #16326 jest odpowiedzią na wiadomość #16325] Thu, 20 September 2018 20:11 Przejdź do poprzedniej wiadomości
jolka
Senior Member
Bardzo dzikuje Romanie Smile

Poprzedni wątek: pomoc w przetłumaczeniu dokumentu
Następny wątek: Prośba :) Franciszka Hewelt
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Aug 05 19:59:33 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund