Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki
nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki [wiadomość #10599] Fri, 28 September 2012 11:51 Przejdź do następnej wiadomości
serwer1972 jest aktualnie niedostępny  serwer1972
Miejsce: Przemyśl
Junior Member
Poszukuj wiadomoci na temat rodu schulferw,ewentualnie Jzefina schulfer jej dzieci-syn Eugeniusz Schulfer emigrant z pomorskiego w latach 1960-65.
Odp: nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki [wiadomość #10600 jest odpowiedzią na wiadomość #10599] Fri, 28 September 2012 14:40 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
krznisz jest aktualnie niedostępny  krznisz
Miejsce: Sztum
Senior Member
Witaj.
Czy mgby zawzi teren bo Pomorskie to due wojewdztwo a ponadto o jakie Mikoajki chodzi te Pomorskie czy te na Mazurach no iczy w swoich poszukiwaniach przegldae PomGenBaze ?

Pozdrawiam
Krzysztof Nierzwicki
Odp: nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki [wiadomość #10601 jest odpowiedzią na wiadomość #10599] Fri, 28 September 2012 16:00 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
hesch jest aktualnie niedostępny  hesch
Miejsce: Koszalin
Senior Member
Za mao danych podae. Rd Schulferw jest bardzo rozlegy. Duym ich "zagbiem" jest min. parafia Parchowo, a w szczeglnoci miejscowo Sylczno.

Pozdrawiam
Heniek

[Uaktualnione dnia: Fri, 28 September 2012 20:15]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki [wiadomość #10604 jest odpowiedzią na wiadomość #10600] Sat, 29 September 2012 16:16 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Wiem,e ojciec urodzi si w Mikoajkach - pomorskie.Mieszka w Gdasku razem ze swoj mam Jzefin.Nie wiem,czy mia ojciec rodzestwo,bardzo mao o rodzinie mwi,ja nie wiele pamitam,byem dzieckiem kiedy mama ojca zmara,bodaje w roku 1985 lub 86.Ojciec urodzi si w 1941 miesica nie pamitam.
Odp: nazwisko schulfer józefina,ród schulferów mikołajki [wiadomość #10605 jest odpowiedzią na wiadomość #10601] Sat, 29 September 2012 16:19 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Wiem,e ojciec urodzi si w Mikoajkach - pomorskie.Mieszka w Gdasku razem ze swoj mam Jzefin.Nie wiem,czy mia ojciec rodzestwo,bardzo mao o rodzinie mwi,ja nie wiele pamitam,byem dzieckiem kiedy mama ojca zmara,bodaje w roku 1985 lub 86.Ojciec urodzi si w 1941 miesica nie pamitam.Wyprowadzi si do wojewdztwa wielkopolskiego powiat gnienieski gmina Kiszkowo i oeni si z Mari Kubiak.
Poprzedni wątek: Johannes Wałdoch Par. Ugoszcz
Następny wątek: Odp: Poszukuje jakichkolwiek informacji o Joannesie Anzlewiczu
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Aug 14 06:13:49 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund