Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Archiwum Państwowe w Toruniu
Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4751] Thu, 23 September 2010 17:30 Przejdź do następnej wiadomości
kazikk29 jest aktualnie niedostępny  kazikk29
Member
Witam.
Mam pytanie.Czy przed wizyt± w Archiwum Pañstwowym w Toruniu nale¿y zamówiæ konkretny zestaw archiwaliów czy mo¿na z marszu.
Pozdrawiam
Kazimierz
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4753 jest odpowiedzią na wiadomość #4751] Thu, 23 September 2010 19:46 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
tomeczek jest aktualnie niedostępny  tomeczek
Junior Member
Witam
Jak je¼dzi³em do ap Toruñ to od razu mia³em mo¿liwo¶æ dotarcia do materia³ów.Obs³uga bardzo mi³a i ¿yczliwa s³u¿y rad±.
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4754 jest odpowiedzią na wiadomość #4753] Thu, 23 September 2010 20:18 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Member
Witam.
Dziêki za podpowied¼.Bêdê w ap pierwszy raz.Mam nadziejê ¿e podo³am zadaniu,tym bardziej jest mi³o i pomagaj±.Jadê w poniedzia³ek.
Pozdrawiam Kazimierz
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4781 jest odpowiedzią na wiadomość #4751] Thu, 30 September 2010 00:28 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Member
Witam.
Po wizycie w AP w Toruniu mam niedosyt.Papierki,biurokracja,regulamin ...ale to nic z tym gdy pierwsz± pi±tkê jednostek(cieniutkie)przejrza³em w godzinkê a pro¶ba o nastêpne to ju¿ TOTALNE ZASKOCZENIE.Pokazano mi ponownie regulamin a w nim pisze "tylko piêæ jednostek dziennie".A jaku tu zrobiæ ca³odzienn± wyprawê do archiwum pañstwowego?!
Co na to inni?Czy tylko ja mia³em takiego pecha?
Pozdrawiam
Poprzedni wątek: Kużycki, Rietz - Poszukuję informacji o nieślubnym synu mojego dziadka
Następny wątek: Klinikowski, Orszt, Orst - poszukiwania
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Oct 05 16:36:14 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund