Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Ogólnie o genealogii » Tak się powinno robić strony o genealogii
Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4374] Tue, 03 August 2010 19:19 Przejdź do następnej wiadomości
IrenaSopot jest aktualnie niedostępny  IrenaSopot
Senior Member
Witam.
Artyku na portalu historycznym "Histmag.org" :

http://histmag.org/?id=4478

Irena
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4375 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] Tue, 03 August 2010 20:15 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Artyku wyglda tak jak by go pisa sam prowadzcy Pozna Project.
"Tylko my co tworzymy a inni nic nie robi".
Szkoda, e w artykule nie wspomina si o wielu projektach PolTG czy o indeksach PomTG. No c chce si zrobi reklam tylko sobie. To takie typowe dla niektrych twrcw!
Staszek Pieniek

Staszek
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4376 jest odpowiedzią na wiadomość #4375] Tue, 03 August 2010 21:55 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Jak ju jestemy przy cudzych projektach,ciekawy jestem, czemu to nie mog znale mojego komentarza do artykuu w ktrym wychwala si swoimi osigniciami i PolTG Jacek Mochowski begin_of_the_skype_highlightingend_of_the_skype_highlig hting a prawda jest taka, e nie jest to tylko jego osignicie i gdzie Ty bye w tym momencie?
Nie ma w ogle tego tematu. Jeeli jestem lepy poddam si kadej karze Laughing
Czyby cenzura? Shocked
Krzysiek

[Uaktualnione dnia: Wed, 04 August 2010 18:49]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4379 jest odpowiedzią na wiadomość #4376] Wed, 04 August 2010 08:42 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member

...odpowied Krzysztofowi wykreliem JA a nie cenzura...
Staszek Pieniek

Staszek

[Uaktualnione dnia: Thu, 05 August 2010 05:48]

Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4380 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] Wed, 04 August 2010 09:47 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witam
Ten artyku przypomnia mi to co kilka miesicy temu napisa J.Mochowski o bazie PTG, wic uznajmy ,e kady pisze artykuy pod siebie i swoj baz.
Istotne jest, e by si zabra do pracy, a to ktra baza jest najwaniejsza dyskutowa raczej nie bdziemy.
Wszystkie s wane.
Dla PTG najwaniejszy jest rozwj naszej bazy.
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4381 jest odpowiedzią na wiadomość #4379] Wed, 04 August 2010 10:19 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Staszku! spokojnie, ja do Ciebie nie "pij" , przeczytaj uwanie to co napisaem. Laughing

Krzysiek

[Uaktualnione dnia: Wed, 04 August 2010 18:47]

Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4388 jest odpowiedzią na wiadomość #4381] Wed, 04 August 2010 21:39 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
IrenaSopot jest aktualnie niedostępny  IrenaSopot
Senior Member
Witam.

Tak si powinno robi strony o genealogii – to oryginalny tytu artykuu na portalu „ Histmag.org”.

Wstawiajc go jako tytu nowego wtku nie pomylaam,e moe to by odczytane jako atak na nasz stron i na jej administratora – Adama , ktry dba od lat o stron Pom.TG i wci j ulepsza.

Nie spodziewaam si te, e Koledzy zamiast skomentowa artyku , bd uskutecznia wobec siebie jakie „ wycieczki osobiste”.

Irena
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4390 jest odpowiedzią na wiadomość #4380] Wed, 04 August 2010 22:53 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Rzeczywicie dopiero teraz zauwayem, e mona to odczyta jako promocje innych stron ale wczeniej to mi nawet przez myl nie przeszo, to nie w Twoim stylu droga Irenko. Nawet mi przez myl te nie przeszo aby atakowa nasz stron, gdy od dawna uwaam, e jest najczytelniejsza a to dziki wanie Adamowi.
Irenko i Mariuszu jako czonkowie szacownego Zarzdu wytumaczcie mi dla czego znikn z naszej strony temat artykuu Jacka i mj komentarz do niego? T cenzur miaem na myli. Czyby zosta wprowadzony zakaz komentarzy i krytyki? a co si z tym wie moliwoci wyjanienia naszym czonkom faktw jakie miay miejsce oraz naszego-wszystkich - udziau w tych projektach. Jeeli tak to idzie to w zym kierunku.
Oczekuj publicznego wyjanienia tej kwestii od Zarzdu i moderatora.
Powtarzam jeszcze raz jeeli jestem lepy i dlatego nie mog tego tematu znale, poddaj si publicznej chocie.
Pozdrawiam Krzysiek

[Uaktualnione dnia: Wed, 04 August 2010 23:12]

Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4391 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] Wed, 04 August 2010 23:39 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witaj Krzysiek,
Chciabym zobaczy t publiczn chost, ciekawy byby to widok.
Staramy si powoli porzdkowa nasz stron, ale przez myl nam by nie przyszo ,usuwa posty,o zgrozo.
Podczye si ze swoj wypowiedzi pod babci z internetu ,wic nie znalaze postu.
W zaczeniu podaje link :
http://www.ptg.gda.pl/forum/index.php?t=msg&goto=4156&am p;S=227211ddfe7611ecfaae9124b89b28e4#msg_4156
Co do chosty trzymam za sowo.
Pozdrawiam z wieczora
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4393 jest odpowiedzią na wiadomość #4391] Thu, 05 August 2010 00:14 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
No to wystawiam grzbiet. Sad Embarassed
Podajcie czas i miejsce ale razem z Irenk Razz bdzie mi raniej bo przypia temat tak jak ze wzorcow stron internetow.
Tylko delikatnie z t drobn kobiet, mi moecie przyoy.
Przepraszam Was wszystkich za zamieszanie i zwracam honor.
Krzysiek
Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4429 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] Wed, 11 August 2010 00:10 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Zatoka jest aktualnie niedostępny  Zatoka
Senior Member
Hm.....
Nie byo mnie przez jaki czas na necie, a tu taki ciekawy temat. Chosta Krzyka. Pozwlcie i innym ucieszy si tym widokiem wic skromnie proponuj termin 11 wrzenia po wykadzie. Laughing

Pozdrawiam

Janusz Wegner

Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych

[Uaktualnione dnia: Wed, 11 August 2010 09:29]

Poprzedni wątek: Towarzystwo Genealogiczne Centralnej Polski - III rocznica istnienia - 09.10.2010
Następny wątek: CAW - Depozyty z Pomorza
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Aug 05 00:17:37 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund