|
|
| Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4375 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] |
Tue, 03 August 2010 20:15   |
 |
piesta
|
Senior Member |
|
|
Artyku wyglda tak jak by go pisa sam prowadzcy Pozna Project.
"Tylko my co tworzymy a inni nic nie robi".
Szkoda, e w artykule nie wspomina si o wielu projektach PolTG czy o indeksach PomTG. No c chce si zrobi reklam tylko sobie. To takie typowe dla niektrych twrcw!
Staszek Pieniek
Staszek
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4380 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] |
Wed, 04 August 2010 09:47   |
mark65
|
Senior Member |
|
|
Witam
Ten artyku przypomnia mi to co kilka miesicy temu napisa J.Mochowski o bazie PTG, wic uznajmy ,e kady pisze artykuy pod siebie i swoj baz.
Istotne jest, e by si zabra do pracy, a to ktra baza jest najwaniejsza dyskutowa raczej nie bdziemy.
Wszystkie s wane.
Dla PTG najwaniejszy jest rozwj naszej bazy.
Mariusz
Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4390 jest odpowiedzią na wiadomość #4380] |
Wed, 04 August 2010 22:53   |
egopol
|
Senior Member |
|
|
Rzeczywicie dopiero teraz zauwayem, e mona to odczyta jako promocje innych stron ale wczeniej to mi nawet przez myl nie przeszo, to nie w Twoim stylu droga Irenko. Nawet mi przez myl te nie przeszo aby atakowa nasz stron, gdy od dawna uwaam, e jest najczytelniejsza a to dziki wanie Adamowi.
Irenko i Mariuszu jako czonkowie szacownego Zarzdu wytumaczcie mi dla czego znikn z naszej strony temat artykuu Jacka i mj komentarz do niego? T cenzur miaem na myli. Czyby zosta wprowadzony zakaz komentarzy i krytyki? a co si z tym wie moliwoci wyjanienia naszym czonkom faktw jakie miay miejsce oraz naszego-wszystkich - udziau w tych projektach. Jeeli tak to idzie to w zym kierunku.
Oczekuj publicznego wyjanienia tej kwestii od Zarzdu i moderatora.
Powtarzam jeszcze raz jeeli jestem lepy i dlatego nie mog tego tematu znale, poddaj si publicznej chocie.
Pozdrawiam Krzysiek
[Uaktualnione dnia: Wed, 04 August 2010 23:12] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Tak się powinno robić strony o genealogii [wiadomość #4429 jest odpowiedzią na wiadomość #4374] |
Wed, 11 August 2010 00:10  |
 |
Zatoka
|
Senior Member |
|
|
Hm.....
Nie byo mnie przez jaki czas na necie, a tu taki ciekawy temat. Chosta Krzyka. Pozwlcie i innym ucieszy si tym widokiem wic skromnie proponuj termin 11 wrzenia po wykadzie.
Pozdrawiam
Janusz Wegner
Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych
[Uaktualnione dnia: Wed, 11 August 2010 09:29] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|