Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Gajdecki -Ewentualne informacje o osobach noszących to nazwisko
Gajdecki -Ewentualne informacje o osobach noszących to nazwisko [wiadomość #1891] Mon, 23 February 2009 19:20 Przejdź do następnej wiadomości
Lakos jest aktualnie niedostępny  Lakos
Junior Member
Witam serdecznie.

Chciabym spyta osoby indeksujce akta z miejscowoci Piaseczno czy te Gniew (jak i innych jeli kto si z takowymi spotka) o ewentualne adnotacje dotyczce statusu spoecznego osb noszcych nazwisko Gajdecki, -cka. Prosibym rwnie o informacje, jeli takowe istniej, co do zbienoci i potencjalnych zbienoci pochodzenia z osobami o nazwiskach nieznacznie innych jak Gajewski czy Gadecki.

Na koniec prosi ludzi bardziej ode mnie bywaych w tematyce rodowej pomorza o informacje dotyczce niniejszego herbu

http://img26.imageshack.us/img26/8704/vongaedeke.jpg

By moe znane s komu nazwiska rodw ten herb noszcych.

Serdecznie pozdrawiam i z gry dzikuje za pomoc.

[Uaktualnione dnia: Tue, 24 February 2009 09:48]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Gajdecki -Ewentualne informacje o osobach noszących to nazwisko [wiadomość #2597 jest odpowiedzią na wiadomość #1891] Fri, 14 August 2009 12:17 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Lyssa jest aktualnie niedostępny  Lyssa
Junior Member
Witam.

I ja przyczam si do proby poprzednika.
By moe warto byoby te zorientowa si w okolicach lska - stamtd pochodzi moja rodzina.
Syszaam o prawdopodobiestwie bycia (mocno) zuboa szlacht, ale sama jestem bardzo ciekawa, co na to fakty.

Pozdrawiam serdecznie!
Poprzedni wątek: poszukuje informacje o rodzinie Gleinert
Następny wątek: Armatowski, Krużycki, Breza, Rietz - Poszukuję....
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 02 14:47:58 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund