Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o pomoc
icon3.gif  Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o pomoc [wiadomość #573] Thu, 22 March 2007 18:13 Przejdź do następnej wiadomości
BramaN jest aktualnie niedostępny  BramaN
Miejsce: chojnice
Member
Poszukuje jakiegos programu ktory bedzie pozwalal stworzyc drzewo genealogiczne lecz bedzie mial tez mozliwosc rozszerzenia i dowiedzenia sie cos wiecej o danej osobie niz tylko imie nazwisko i rok urodzenia i smierci chce stworzyc drzewo z takimi opcjami jak zdjecia, zaawansowane wiadomosci takie jak zwiazki malzenskie uwagi itp poprostu chce stworzyc obszerne drzewo mojej rodziny mam duzo wiadomosci uzyskane a napewno niedlugo bede mial wiecej takze zeby sie nie zgubic chcialbym juz zaczac tworzyc to drzewo a w Wordzie czy w Exelu to raczej bedzie ciezkie prosze o pomoc, oczywiscie jezeli takowy program istnieje ale widzialem ze istnieje tylko czy sa jakies darmowe wersje jezeli tak to prosze o pomoc

-----------------------------------------------------
pozdrawiam
Marek Bramaski

Pozdrawiam
Marek Bramański
Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #576 jest odpowiedzią na wiadomość #573] Thu, 22 March 2007 19:13 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
JohannAckermann jest aktualnie niedostępny  JohannAckermann
Junior Member
Witam
Ja uzywam program Brothers Keeper. Wersja free z internet. BK ma polska dodatek jezyk. Podobne program PAF5 i Family Tree Maker. Mozna import-export plik gedcom.
pozdrawiam
Johann Ackermann
icon12.gif  Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #578 jest odpowiedzią na wiadomość #576] Thu, 22 March 2007 20:30 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
BramaN jest aktualnie niedostępny  BramaN
Miejsce: chojnice
Member
dzieki za pomoc napewno sprobuje cos w nim zrobic jak okaze sie czytelny dla mnie to napewno z niego skorzystam dzieki za pomoc JohannAckermann:)

Pozdrawiam
Marek Bramański
Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #618 jest odpowiedzią na wiadomość #578] Wed, 28 March 2007 21:50 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
dlawich jest aktualnie niedostępny  dlawich
Junior Member
Dzie dobry!
Do wydruku bardzo dobry jest AGES!
Krzycho z Koszalina
Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #619 jest odpowiedzią na wiadomość #618] Wed, 28 March 2007 21:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
uzywam Ahnenblatt robi rozne dzewa z roznymi ramkami
Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #645 jest odpowiedzią na wiadomość #573] Sun, 01 April 2007 10:31 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
fala70 jest aktualnie niedostępny  fala70
Junior Member
W dwutygodniku KOMPUTER WIAT nr 7/2007 jest test programw genealogicznych, (wygra PAF 5.2). Zamieszczono tam take w pozycji: "Tam warto zajrze", adres strony PTG, Smile

Ala

Pozdrawiam Ala
Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #934 jest odpowiedzią na wiadomość #573] Thu, 18 October 2007 18:53 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
wojtdominik jest aktualnie niedostępny  wojtdominik
Junior Member
Witam.
Ostatnio wpisuj wszystko w drzewo ktre stworzyem dla mojej rodziny na stronie http://www.moikrewni.pl
Jest to bardzo prosta i intuicyjnie stworzona pomoc, ktr atwo edytowa. Strona wci jest rozwijana i poszerzana o nowe funkcje. Zdaje si, e jest to konwersja z jzyka niemieckiego. Mona np. podajc adres e-mail danego czonka rodziny zaprosi go do wsppracy. Sam si dopiero przekonaem jak rozbudowan mam rodzin a wci jeszcze uzupeniam braki.
Polecam kademu kto poszukuje korzeni i chce w prosty sposb usystematyzowa nowe wiadomoci.
Pojawia si modernizacja tej strony jako program dla uytku domowego. Jest to modyfikacja programu Ahnenblatt z ktrego osobicie wol jednak bardziej korzysta. Mona go znale tutaj.

[Uaktualnione dnia: Wed, 17 December 2008 21:25]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia drzewa genealogicznego rozszerzonego prosze o [wiadomość #2632 jest odpowiedzią na wiadomość #578] Mon, 24 August 2009 10:30 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Miramar23 jest aktualnie niedostępny  Miramar23
Member
Ja osobiscie korzystam z programu MyHeritage Family Tree Builder. Jest naprawde bardzo dobry:)
Poprzedni wątek: poszukuje informacji Labudda
Następny wątek: Armatowski, Tschskow - Akt ślubu
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Aug 01 05:22:31 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund