Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Cmentarze » Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi
Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10129] Mon, 04 June 2012 22:12 Przejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Od: EGOPOL KB <egopol@wp.pl>
Do: cmentarze@ptg.gda.pl
poniedizaek 28 maja 2012 21:43

Witaj!
Czy mgby uzupeni baz danych o dane z linkw picassa, ktre umieciem w temacie cmentarze ?
Pozdrawiam
Krzysiek

Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10149 jest odpowiedzią na wiadomość #10129] Sun, 10 June 2012 13:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Ravenyx20 jest aktualnie niedostępny  Ravenyx20
Senior Member
Panie Krzysztofie oraz Bywalcy forum, ktrzy podaja mi linki do bazy ze zdjciami!

Prosz sobie wyobrazi, e poza Towarzystwem mam take ycie prywatne i nie siedz godzinami przed komputerem.
Prac uatwio by mi, gdyby Pastwo mogli take sporzdza indeksy z owych zdj.

Chyba, e twierdz Pastwo, e si nie nadaj. Prosz o zoenie stosownego podania do Zarzdu PomTG.

Z powaaniem

Micha Wysocki
koordynator indeksacji cmentarzy

PS: Panie Krzysztofie, linki nie dziaaj.
Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10152 jest odpowiedzią na wiadomość #10149] Sun, 10 June 2012 23:05 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Nareszcie!!!
Dzikuj za merytoryczn odpowied!!!
I tylko o to mi chodzio ale nie mniej jednak nie otrzymaem odpowiedzi na zadane pytanie.
Jeszcze jedno nie Panie tylko Krzysiek przecie si znamy Shocked .
Pozdrawiam
Krzysiek
ps.
w tej sytuacji myl, e naley si zdecydowa, czy bi rekordy indeksw, czy prawidowo wypenia swoje zobowizania

[Uaktualnione dnia: Sun, 10 June 2012 23:08]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10153 jest odpowiedzią na wiadomość #10152] Sun, 10 June 2012 23:20 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
"PS: Panie Krzysztofie, linki nie dziaaj. "

Sprecyzujmy: jeden nie dziaa sprbuj to poprawi.
Ale te jest i wyjcie mog wysa na priv, aden problem.
Pozdrawiam
Krzysiek
Odp: Może zadanie pytania na forum zmobilizuje kolegę koordynatora do udzielenia odpowiedzi [wiadomość #10155 jest odpowiedzią na wiadomość #10153] Mon, 11 June 2012 13:11 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Ravenyx20 jest aktualnie niedostępny  Ravenyx20
Senior Member
Witaj Krzysztofie!

Wic prosibym o przesanie mi wszystkiego na e-mail.

Poza tym, nie zajmuj si juz indeksacj ksig od dugiego czasu. Zostawiam to tym, ktrzy tylko pisz, aby im podesa konkretne akty, a sami niczego nie robi.

Kaniam si nisko!

Micha

PS: Bd w sobot na spotkaniu, wic bybym wdziczny za zdjcia cmentarzy na pytce, gdy nie wiem jak cign z Picassa ca galeri.
Poprzedni wątek: Pomorskie Forum Eksploracyjne
Następny wątek: Miejsca pamięci
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Aug 08 10:44:47 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund