| adres [wiadomość #1726] |
Fri, 23 January 2009 21:15  |
agaaa
|
Junior Member |
|
|
Witam,
na jaki adres mog przesa deklaracj czonkowsk PTG?
pozdrawiam,
Agata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1731 jest odpowiedzią na wiadomość #1726] |
Sat, 24 January 2009 18:16   |
agaaa
|
Junior Member |
|
|
w tym problem, e jestem osob niepenoletni. do deklaracji trzeba doczy pisemn zgod rodzicw.w takim razie, czy mog przesa skan zgody rodzicw razem z deklaracj na email?
[Uaktualnione dnia: Sat, 24 January 2009 18:16] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1735 jest odpowiedzią na wiadomość #1734] |
Sat, 24 January 2009 22:12   |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
No c, nie tumaczy mnie zupenie to, e nie miaem internetu przez adnych par miesicy, i jestem w trakcie nadrabiania zalegoci rwnie w emailach.
Pracujemy w tej chwili nad poprawieniem czytelnoci strony, midzy innymi po to, eby takie podstawowe informacje zwaszcza dla nowych czonkw znalazy si jednym miejscu do ktrego atwo trafi.
To mi nasuwa pomys, e warto by byo przygotowa co w rodzaju listu wprowadzajcego dla nowych czonkw, i rozsya zaraz po przyjciu. Dla osb, ktre mog regularnie bywa na spotkaniach wiele spraw wydaje si oczywiste. Z daleka to wyglda troch inaczej.
Dwa gwne projekty, indeksowanie ksig parafialnych i indeksowanie cmentarzy s w miar dobrze opisane, wraz z podaniem kontaktu do koordynatorw. Nic tylko si zgosi. Co robi jest i jeszcze na dugo wystarczy.
Pozdrawiam,
Adam
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1738 jest odpowiedzią na wiadomość #1736] |
Sun, 25 January 2009 21:59  |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
Cz spord naszych czonkw mieszka za granic (niektrzy od pokole) i indeksuje parafie swoich przodkw. Tak wic odlego troszeczk utrudnia, ale wcale nie uniemoliwia. Tak wic zapraszam do towarzystwa.
Pomys indeksowania polonijnych parafii jest rzeczywicie bardzo interesujcy. Na razie chyba jednak mamy wystarczajco duo pracy na wasnym podwrku. Tak wic na dzisiaj bym si na to nie porywa. Ale moe kiedy trzeba bdzie wrci do tego pomysu....
Adam
|
|
|
|