Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Parafia Sierakowice
Parafia Sierakowice [wiadomość #1204] Tue, 04 March 2008 21:20 Przejdź do następnej wiadomości
smogory jest aktualnie niedostępny  smogory
Junior Member
Zwracam si do osb, ktre indeksoway Sierakowice, prosz o udostpnienie skanu/informacji o lubie Anastazji Woniak (Wosniak) z Franz Wenta z 1906 r., tzn. najbardziej interesuj mnie informacje dot. rodzicw Anastazji, nazwiska(formay) i imiona.
Jeeli kto ma dostp do ksigi urodzin/ lubw,czy pod rokiem 1881/2/3 znajduje si Jzef Wosniak(Woniak) albo czy s wspomniani Martin(Martyn/Marceli) Wosniak i Karolina Birr z yniewa.
Prosz o pomoc.

Pozdrawiam

z szacunkiem

Marcin Woniak
Odp: Parafia Sierakowice [wiadomość #1206 jest odpowiedzią na wiadomość #1204] Wed, 05 March 2008 09:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Witam,

Polecam wizyt w Archiwum Diecezjalnym w Pelplinie. Nasze Towarzystwo nie zajmuje si udostpnianiem skanw ksig. Skany s wasnoci archiwum, i to ono moe je udostpnia. My w towarzystwie uywamy te skany do indeksowania i prywatnych poszukiwa czonkw.

Adam Kamiski
Odp: Parafia Sierakowice [wiadomość #1245 jest odpowiedzią na wiadomość #1206] Wed, 02 April 2008 10:28 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
smogory jest aktualnie niedostępny  smogory
Junior Member
Niestety Pelplin jest daleko od Warszawy, i jednakowo bardzo prosibym osob spisujc parafi Sierakowice o zwrcenie uwagi na nazwisko Wosniak i osoby wymienione w poprzednim pocie.
Pozrdawiam

z szacunkiem

Marcin Woniak
Odp: Parafia Sierakowice [wiadomość #11832 jest odpowiedzią na wiadomość #1204] Tue, 09 July 2013 11:32 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Mircalla jest aktualnie niedostępny  Mircalla
Junior Member
Mam dane tych osb, poniewa interesuj mnie w drzewie osoby o nazwisku Woniak
Poprzedni wątek: Programy Komputerowe do Genealogi
Następny wątek: Szkoła obejmująca miejscowości Kłodawa i Krojanty k. Chojnic
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 16 05:55:40 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund