Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » ANKIETA!!!
ANKIETA!!! [wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 13:10 Przejdź do następnej wiadomości
aisaa jest aktualnie niedostępny  aisaa
Member
Witajcie,
Przyzna si, kto jeszcze nie wypeni albo nie odesa ankiety? Przecie oczywiste jest to, e jeli chcemy jaki zmian to nowy Zarzd musi wiedzie czego oczekujemy. Jak oni maj nakreli plan dziaania? Ludziska, wypenia i odsya do Pani Prezes Smile A niech mi potem, kto ich krytykuje, e nic nie robi Evil or Very Mad

Pozdrawiam
Joanna

Pozdrawiam
Joanna
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3451 jest odpowiedzią na wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 18:27 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
krystynab jest aktualnie niedostępny  krystynab
Member
Dobry wieczr,serdecznie dzikuj poprzedniemu kierowwnictwu PTG
za organizacj, woon prac,rozwj towarzystwa.By to bardzo dobry nasz czas.Dzikuj.

Nowemu ycz sukcesw,wyrozumiaoci czonkw,dalszego rozwoju
i coraz lepszej pracy.ycz powodzenia w dziaalnoci na rzecz
nas poszukiwaczy przodkw. Krystyna Bojahr

a nad ankiet zastanbowi si

Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3452 jest odpowiedzią na wiadomość #3451] Fri, 22 January 2010 19:28 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Anonymous Coward
jaka ankieta??
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3453 jest odpowiedzią na wiadomość #3452] Fri, 22 January 2010 20:55 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Pawe !!
Powiniene dosta ,jeste na licie adresatw!Sprawd !
Jakby co,wysyam Ci jeszcze raz tego emila .
Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3454 jest odpowiedzią na wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 22:19 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
KasiaG jest aktualnie niedostępny  KasiaG
Junior Member
Witam,
jako osoba, ktra nie moe bra udziau w comiesicznych spotkaniach PTG, uzyskaam dziki ankiecie moliwo przedstawienia swojej opinii w kwestii kierunkw dalszego rozwoju Towarzystwa. Bardzo za to dzikuj:)
Mam nadziej, e rozwj PTG jest naszym wsplnym celem. Uwaam, e wiadom rezygnacj z wypenienia ankiety naley traktowa jako wyraz zej woli, o co chyba nie chcielibymy nikogo podejrzewa.
Pozdrawiam
Kasia Grabe
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3455 jest odpowiedzią na wiadomość #3452] Sat, 23 January 2010 13:50 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
akcena jest aktualnie niedostępny  akcena
Senior Member
Mam nadziej, e dopatrzye si ankiety na swoim e-mailu. Posza na pewno. Czekam na wypenion Wink

Ania
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3456 jest odpowiedzią na wiadomość #3454] Sat, 23 January 2010 13:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Pani Kasiu,

dzikuj za to co pani napisaa. Taka jest prawda, e bardzo wane s uwagi od tych, ktrzy nie mog pojawia si na spotkaniach. Opinie osb bdcych na sobotnich spotkaniach moemy poznawa na bieco w Sopocie, a ci, ktrzy wspieraj nas tylko duchem, s z tych wszystkich dyskusji troch wyczeni. Chcielibymy eby Towarzystwo byo dla wszystkich i speniao oczekiwania wszystkich. Dlatego jeszcze raz zachcam do wypenienia ankiety i przesania jej na e-mail PTG.

Dotary do mnie rwnie gosy, e nie wszyscy s wystarczajco zaprzyjanieni z komputerem. Oczywicie ankiet mona wydrukowa i odda wypenion na najbliszym spotkaniu lub wysa poczt (w takim wypadku prosz o kontakt bym mogla poda adres pocztowy).

Pozdrawiam
Ania K-G Wink
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3457 jest odpowiedzią na wiadomość #3456] Sat, 23 January 2010 21:33 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Moze Ci co niemoga czy niemogli brac udzial mogli by brac interaktywnie przes internet np. Skype
wkoncu dzisiaj to nie ma problemu wlanczasz kamputer i kamere i wiele osub jest na zywo i moze brac w jakis sposob udzial i to nawet aktywnie. Jest to tylko taki pomysl tym bardziej ze wiele osob posiada podreczny Laptop -Kamputer i czesto te modele maja kamere jako standart w obudowie

Niewiem czy to jest mozliwe technicznie w Sopocie w waszym budynku
ale moze by bylo warto sie zastanowic czy mozna by cos takiego umozliwic co jakis czas zwlaszcza na wybory lub kiedy maja pewne wazne decyzje pasc.

Ja co prawda ankiety nie wypelnilem ale odebralem bardzo pozytywnie sam fakt otrzymania czegos takiego
Brakowalo mi ale wiecej informacji na jakich zasadach i jak mialo by sie cos stwozyc lub z organizowac.

najbardziej podobalo mi sie wykonanie Pisemka
tylko ile cos takiego kosztuje ???
i jak by cos takiego prowadzic ???
osobiscie w tym wypadku jestem za Rocznikiem bo przez rok moze sie cos zebrac.

Jak chodzi o sama ankiete poiwracajac do tematu i mojej osoby
Nie chcialem brac udzialu w temacie bo zamalo mialem informacji i w tym wypadku nie byl bym wstanie odpowiedziec Tak czy Nie

pozdrawiam

Marcin Wink

Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3461 jest odpowiedzią na wiadomość #3457] Sun, 24 January 2010 14:24 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Senior Member
Jest to jaki pomys Marcinie, cho nie mam pojcia na ile realny w tym momencie. Pomylimy i zrobimy rozeznanie.

Co do ankiety... nigdzie nie jest powiedziane, e musisz odpowiedzie na wszystkie pytania. Zdajemy sobie spraw z tego, e trudno wypowiada si na temat sobotnich spotka jeli nie ma si moliwoci na nich bywa. Ale sdz, e s tam tematy, ktre jako bardziej dotycz Twojej osoby, na ktre masz jakie swoje zdanie. Dostaam ju jedna tak przesyk od osoby, ktra dawno nie bya na spotkaniu i stwierdzia, e nie na kady temat czuje si na silach wypowiada, ale tam gdzie potrafi, to dzieli si swoja opini. Takie wypowiedzi te s dla nas bardzo wane.

Pozdrawiam
Ania K-G Wink
Poprzedni wątek: Zarząd PTG
Następny wątek: Bardzo ciekawa inicjatywa
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Jul 27 07:20:22 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund