Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Questions and answers » Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice (Rodzina Karczyńskich, Lipeckich, Sarnowskich)
Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20188] Fri, 17 January 2025 16:05 Przejdź do następnej wiadomości
RobertKal jest aktualnie niedostępny  RobertKal
Junior Member
Witam,
Mam ogromną prośbę o informację w jaki sposób mogę dotrzeć do zdjęcia z akt zgonu: Chojnice, rok 1934, księga 656, zdjęcie 0220. Akt/str 7
Nie ma w szukajwarchiwach Sad. Czy pozostaje tylko osobiście, w parafii czy w USC?

Pozdrawiam
Odp: Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20189 jest odpowiedzią na wiadomość #20188] Fri, 17 January 2025 20:11 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Henryk Breza jest aktualnie niedostępny  Henryk Breza
Member
Tutaj link do skanu
[url]https://www.filemail.com/d/yflcixughcfzkob[/url oraz akt zgonu z USC
https://www.filemail.com/d/awfywdmsseuqzsx
Pozdrawiam
HB

[Uaktualnione dnia: Fri, 17 January 2025 20:31]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20190 jest odpowiedzią na wiadomość #20189] Sat, 18 January 2025 12:57 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Dzień dobry,

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Smile
Jeśli mogłem sam dojść do skanów prosiłbym o podpowiedź jak to zrobić, tak bym następnym razem nie zawracał niepotrzebnie głowy Wink

Pozdrawiam
Robert Kalinowski
Odp: Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20191 jest odpowiedzią na wiadomość #20189] Sat, 18 January 2025 12:59 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Dzień dobry,

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Smile
Jeśli mogłem sam dojść do skanów prosiłbym o podpowiedź jak to zrobić, tak bym następnym razem nie zawracał niepotrzebnie głowy Wink

Pozdrawiam
Robert Kalinowski
Odp: Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20193 jest odpowiedzią na wiadomość #20191] Sun, 19 January 2025 08:25 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Henryk Breza jest aktualnie niedostępny  Henryk Breza
Member
Skany metryk kościelnych znajdują się w archiwum w Pelplinie, co do USC to zdjęcia aktów z województwa kujawsko-pomorskiego oraz powiatu chojnickiego i kilku innych, znajdują się na stronie https://www.genealogiawarchiwach.pl/
Jeśli będzie pan miał kłopot z szukaniem na tej stronie proszę do mnie napisać priv
Pozdrawiam HB
Odp: Maria Karczyńska Sas z d. Lipecka, Chojnice [wiadomość #20194 jest odpowiedzią na wiadomość #20193] Sun, 19 January 2025 22:15 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Bardzo serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam
Robert Kalinowski
Poprzedni wątek: Rumia - Kreft/Krefft Family
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Jul 26 16:05:55 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund