Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Stobba
Rodzina Stobba [wiadomość #1111] Sat, 12 January 2008 12:01 Przejdź do następnej wiadomości
Ireneusz56 jest aktualnie niedostępny  Ireneusz56
Junior Member
Poszukuj informacji o rodzinie Stobba(rwnie w pisowni Stoba,Stobbe natrafiem zapis Sztoba)z okolic Starogardu Gdaskiego(wsie Brzeno Wielkie,Subkowy,Bobowo,Obozin,Dzierno).Ponadto o rodzinie mojej prababci Kos z Rywadu, i babci Szyttenhelm z Wamierza.
Jesli masz informacje lub naleysz do tych rodzin prosz o kontakt.Mj mail irek.stoba@op.pl. Jreneusz Stoba
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1113 jest odpowiedzią na wiadomość #1111] Sat, 12 January 2008 21:33 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Irku.
Jeli tylko mieszkasz na Pomorzu wielkim uatwieniem w poszukiwaniach bdzie kontakt z PTG. Szkoda bo dzisiaj w Sopocie bylo co miesiczne spotkanie czonkw. Stanisaw

Staszek
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1114 jest odpowiedzią na wiadomość #1113] Sun, 13 January 2008 13:02 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Stanisawie.Dzikuj za informacj o zebraniu PTG moe uda mi si przyby na ktre zebranie.Mieszkam w Koronowie koo Bydgoszczy gdzie przeprowadzi si z Brzena mj dziadek okoo 1920r.Z licznej rodziny dziadka cznie 16 rodzestwa (czs zmara jako dzieci) znam osobicie dwch kuzynw ojca.Z pozostaymi nie posiadam kontaktu. Udao mi si zebra sporo informacji o przodkach w Archiwum Diecezjalnym w Pelplinie i Archiwum Pastwowym w Gdasku.Niestety brak mi informacji o czasach po 1900r. Ireneusz
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1115 jest odpowiedzią na wiadomość #1114] Sun, 13 January 2008 20:24 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Skontaktuj si ze mn na priv.: piesta(mapa)hot.pl
mail wysany do Ciebie powrci z komunikatem nie ma takiego adresu.
Stanisaw

Staszek
Odp: Rodzina Stobba [wiadomość #1116 jest odpowiedzią na wiadomość #1115] Sun, 13 January 2008 20:35 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Przepraszam wszystkich uytkownikw forum ale zamieciem nieprawidowy meil.Waciwy to [email]irek.stoba56@op.pl Ireneusz Stoba

[Uaktualnione dnia: Sun, 13 January 2008 20:37]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Rodzina Mazuś
Następny wątek: Żołądowski,Zolondowski,Zolądek, SYNAK
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 16 04:55:51 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund