Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Melka, Fiałkowski, Reptowski, Schmidt
Melka, Fiałkowski, Reptowski, Schmidt [wiadomość #814] Fri, 06 July 2007 15:35 Przejdź do następnej wiadomości
Mirekmel jest aktualnie niedostępny  Mirekmel
Junior Member
Poszukuj wiadomoci dotyczcych rodzin Melka, Fiakowski, Reptowski, Schmidt. Rodziny te zamieszkiway rejony Gniewu, wsi Lalkowy, - oglnie tereny Kociewia. Moje wiadomoci datowane s od okoo 1900 roku. Posiadam informacje z ksig parafialnych od 1750 do 1850. Szukam gownie informacji z lat 1850 - 1900
Odp: Melka, Fiałkowski, Reptowski, Schmidt [wiadomość #836 jest odpowiedzią na wiadomość #814] Fri, 27 July 2007 19:23 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Zuzanka jest aktualnie niedostępny  Zuzanka
Junior Member
Witam! Niestety nie potrafi poda Ci adnych informacji na temat tych rodzin, ale miaabym pytanie do Ciebie. Moje nazwisko to jedno z tych, ktre wymienie/-a, mianowicie Melka. Mimo, i wczeniej mylaam o tym, eby pozna histori mojej rodziny, nie zabraam si za to... W kadym razie prosz, o przekazanie mi "kilku" informacji na temat tego licznego nazwiska i jego przeszlosci... Moe si okarze, e jestemy spokrewnieni:) Prosz o kontakt - zuzanka2002@wp.pl z gry dzikuj:)
Poprzedni wątek: Simon
Następny wątek: Wojnowski Jan - poszukiwania
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Aug 17 07:30:56 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund