Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Spychalscy z Bydgoszczy i okolic
Spychalscy z Bydgoszczy i okolic [wiadomość #13362] Wed, 04 June 2014 07:33 Przejdź do następnej wiadomości
AnGer jest aktualnie niedostępny  AnGer
Junior Member
Witam. Jestem wnuczk p. Czesawa Spychalskiego z Bydgoszczy. By synem Marty (z domu Brona) i Piotra Spychalskiego, wnukiem Wiktorii (panieskie Pukownik) i Wojciecha Spychalskiego oraz prawnukiem Franciszki (z domu Kucharska) i Kazimierza Spychalskiego.
Marta Brona bya crk Katarzyny Latos i Stanisawa Brony.
Rodzice Wiktorii to Katarzyna Kujawa i Walenty Pukownik.
Kazimierz Spychalski by synem Reginy Kieczyskiej lub Kieczewskiej i ukasza Spychalskiego.
Moi przodkowie ze strony ojca - Spychalscy - mieszkali we Wtelnie, Byszewie.
Niestety mam drobne luki w moim drzewie
Anna (panieskie Spychalska).

Anna (panieńskie Spychalska)
http://mojedrzewo.bloog.pl/
Odp: Spychalscy z Bydgoszczy i okolic [wiadomość #13379 jest odpowiedzią na wiadomość #13362] Fri, 06 June 2014 20:39 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zbychu49 jest aktualnie niedostępny  Zbychu49
Miejsce: Bydgoszcz
Member
Witaj Anno nie wiem czy przegldaa nasz genbaz interesujce ci nazwiska s w indeksach Wtelna jak i Byszewy.
Pozdrawiam Zbigniew W.
Odp: Spychalscy z Bydgoszczy i okolic [wiadomość #13380 jest odpowiedzią na wiadomość #13379] Fri, 06 June 2014 21:08 Przejdź do poprzedniej wiadomości
AnGer jest aktualnie niedostępny  AnGer
Junior Member
Przegldaam i znalazam tam wielu moich przodkw, ale dzikuj za zainteresowanie moim wtkiem

Anna (panieńskie Spychalska)
http://mojedrzewo.bloog.pl/
Poprzedni wątek: Veronica Sworowska
Następny wątek: Józef,Josephus/Piontek,Piątek
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Aug 06 20:45:18 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund