Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Sprawozdanie Finansowe Towarzystwa
Sprawozdanie Finansowe Towarzystwa [wiadomość #5320] Tue, 23 November 2010 00:34 Przejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Witam i mam pytanie

Jak wyglada sprawa skaldek i wydatkow towarzystwa Very Happy
interesowalo by mnie to bo nie jestem w stanie przybyc na spotkanie i zyczyl bym sobie jako czlonek rocznego sprawozdania z wydatkow i dochodow
fajnie by bylo jak czlonkowie by taki roczny Bilans otrzymali i jak by bylo co takiego zamieszczone na stronie lub przesylane pod koniec roku na E-maile.

dzieki temu kazdy by mial mozliwosc ocenienia naszej finansowej sytuacji

pyta i pozdrawia

Marcin
Odp: Sprawozdanie Finansowe Towarzystwa [wiadomość #5323 jest odpowiedzią na wiadomość #5320] Tue, 23 November 2010 10:12 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witaj Marcinie,
Na spotkaniach towarzystwa, skarbnik kilka razy w roku informowa³ o stanie finansów. Nastêpne podsumowanie przewidziane jest na pocz±tek przysz³ego roku, ale w ca³ym okresie bie¿±cego roku wielu wydatków nie by³o.
Najbli¿szy czas poka¿e, jakie wydatki zostan± poniesione w niedawno rozpoczêtym projekcie digitalizacji archiwów. Dlatego ka¿da sk³adka,wp³ata czy darowizna jest ze wszech miar wa¿na.
Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Sprawozdanie Finansowe Towarzystwa [wiadomość #5332 jest odpowiedzią na wiadomość #5323] Tue, 23 November 2010 23:29 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Witam
Piniazki juz wyslalem tak ze otrzymacie wszystko co wisialem sa to wszystkie sklatki z ostatnich trzech lat Very Happy
bedzie to ale przesylane przez trzecia osobe ktora zajmuje sie takimi zeczami w polsce za mnie

Poprzedni wątek: Spotkania
Następny wątek: Pomoc dla Darka Kiliszka
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Oct 10 01:33:08 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund