Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Akt zgony z Tczewa
Akt zgony z Tczewa [wiadomość #279] Wed, 27 September 2006 10:32 Przejdź do następnej wiadomości
MasterMrozio jest aktualnie niedostępny  MasterMrozio
Junior Member
Witam! potrzebuje akt zgonu z Tczewa, Jzef (Josef) Leier(Leyer) zm.1917, czy ktos z forumowiczow jest wstanie mi pomoc. A przy okazji nie natknal sie ktos na Pomorzu na takie nazwisko?
Pozdrawiam
Krzysztof
Odp: Akt zgony z Tczewa [wiadomość #280 jest odpowiedzią na wiadomość #279] Wed, 27 September 2006 18:27 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Krzysztofie
PTG to nie USC. Z 917 roku kad metryk mozna zamwi w miejscowym USC bez adnego problemu. Zapewniam Ci, e mona to zrobi te listownie.
Pozdrawiam
Stanisaw

Staszek
Odp: Akt zgony z Tczewa [wiadomość #281 jest odpowiedzią na wiadomość #280] Thu, 28 September 2006 07:55 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
MasterMrozio jest aktualnie niedostępny  MasterMrozio
Junior Member
Wiem, ze PTG to nie USC, umiem odroznic skrot, i wiem, ze mozna zamowic tylko ja bym chcialbym ksero a z tym listownie jest czesto problem, a jak by ktos tam przypadkiem mieszkal to moze mogl by pomoc.
Pozdrawiam
Krzysztof
Odp: Akt zgony z Tczewa [wiadomość #283 jest odpowiedzią na wiadomość #281] Thu, 28 September 2006 20:20 Przejdź do poprzedniej wiadomości
kdan56 jest aktualnie niedostępny  kdan56
Miejsce: Tczew
Member
Witam
Mieszkam w Tczewie imog podej do USC z tym e oni mi tego nie skseruj tylko zrobi odpis.To po pierwsze a po drugie to troszeczk by musiao potrwa bo teraz bywam w domu okazjonalnie do koca padziernika a potem bd na stae .
I wtedy mog ci to zaatwi.
Z pozdrowieniami D.Kullas
Poprzedni wątek: Kledziński i Suchecki-Nowe i Wejherowo
Następny wątek: Kurek, Noga, Gorzkowscy, Wasielewscy
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Aug 04 16:18:29 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund