Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Sobecki - parafia Kokoszkowy  () 1 głos
Sobecki - parafia Kokoszkowy [wiadomość #9204] Sun, 25 December 2011 23:46 Przejdź do następnej wiadomości
mirsob jest aktualnie niedostępny  mirsob
Junior Member
Poszukuj danych dotyczcych Sobeckich z parafii Kokoszkowy w XIX wieku. W pierwszym rzdzie chodzi o Ignacego Sobeckiego bdcego w zwizku z Weronik Koseck.
Ich dzieci byy chrzczone w ostatniej dekadzie XIX wieku w kociele w Kokoszkowach. Prawdopodobnie mieszkali w Krgu.

[Uaktualnione dnia: Mon, 26 December 2011 18:48] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Sobecki - parafia Kokoszkowy [wiadomość #9205 jest odpowiedzią na wiadomość #9204] Mon, 26 December 2011 06:29 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
W parafii Kokoszkowy w latach 1894-1902 chrzcili czworo dzieci: Jan, Anna, Wadysaw, Ignacy.
Reszt dowiesz si odwiedzajc Archiwum Diecezjalne w Pelplinie gdzie znajduj si ksigi metrykalne z tej parafii.
Dane powysze s z indeksw wykonanych przez wolontariuszy.

piesta@hot.pl

[Uaktualnione dnia: Mon, 26 December 2011 18:48] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Sobecki - parafia Kokoszkowy [wiadomość #9214 jest odpowiedzią na wiadomość #9205] Tue, 27 December 2011 12:43 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Tyle oczywicie wiem.
Liczyem, e kto dysponuje ju informacjami po wizycie w Pelplinie.

Mimo wszystko, dzikuj za zainteresowanie Smile
Odp: Sobecki - parafia Kokoszkowy [wiadomość #9215 jest odpowiedzią na wiadomość #9214] Tue, 27 December 2011 17:48 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
...Tyle oczywicie wiem.
Liczyem, e kto dysponuje ju informacjami po wizycie w Pelplinie...

Tego to ju kompletnie nie rozumiem.
Prosz owie mnie.
Czy uwaasz, e po Twoim zapytaniu kto ma biegiem jecha do Pelplina i wyszuka Ci Twoich przodkw???

Jeli Ci si nie chce szuka samemu to naley wynaj kogo kto za opat pojedzie i zrobi poszukiwania za Ciebie.
Tylko jaka to bdzie genealogia?

Staszek
Odp: Sobecki - parafia Kokoszkowy [wiadomość #9267 jest odpowiedzią na wiadomość #9204] Sat, 07 January 2012 06:57 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Dzikuj za informacje przekazane prywatnie.
Dziki nim wiem wicej o swoich kociewskich korzeniach.
Poprzedni wątek: Giersz? Giersch? - parafia Raciąż
Następny wątek: Borzyszkowy - księgi
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Jul 31 01:03:29 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund