Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Cmentarze » Osie k/ Świecia - cmentarz parafialny
Osie k/ Świecia - cmentarz parafialny [wiadomość #1323] Thu, 29 May 2008 09:37 Przejdź do następnej wiadomości
wiesiek65 jest aktualnie niedostępny  wiesiek65
Member
Witam. Chcia³em siê dowiedzieæ, czy kto¶ mo¿e indeksowa³ groby na cmentarzu w miejscowo¶ci Osie k/¦wiecia. Na tym cmentarzu zosta³a pochowana moja prababcia Julianna Jêdrzejewska, która zmar³a dn.08.01.1912 r..Datê i miejsce spoczynku odnalaz³em niedawno. Jestem bardzo ciekawy, czy ten grób jeszcze istnieje na tym cmentarzu. Mo¿e akurat tam te¿ spoczywa mój pradziadek Franciszek, którego od d³u¿szego czasu poszukujê miejsca spoczynku i nie mogê odnale¼æ ¿adnego ¶ladu, ani kontaktu z rodzin±. Je¶li mo¿e mi kto¶ pomóc, to bardzo proszê o kontakt.
Pozdrawiam Wies³aw

[Uaktualnione dnia: Sat, 18 June 2011 00:01] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Osie k/ Świecia - cmentarz parafialny [wiadomość #11838 jest odpowiedzią na wiadomość #1323] Tue, 09 July 2013 20:30 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
szczebiotka jest aktualnie niedostępny  szczebiotka
Junior Member
Ja za dwa dni jadê na ten cmentarz na grób mojego taty,wiêc je¶li mog³a bym pomóc to proszê o kontakt.Pozdrawiam Magdalena
Odp: Osie k/ Świecia - cmentarz parafialny [wiadomość #12062 jest odpowiedzią na wiadomość #11838] Mon, 26 August 2013 17:23 Przejdź do poprzedniej wiadomości
szczebiotka jest aktualnie niedostępny  szczebiotka
Junior Member
By³am i co zasta³am?? Likwidacjê niemal wszystkich starych grobów Sad podobno ówczesny proboszcz nie oszczêdza niczego na tym cmentarzu,zosta³y siê tylko sterty starych nagrobków a raczej ich szcz±tki Sad przykre .
Poprzedni wątek: Polskie cmentarze - wyszukiwarka grobow
Następny wątek: Więcbork = prośba o pomoc w odszukaniu grobów rodz. Nowak, Kałas, Słoma, Pankanin.
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Oct 04 10:23:45 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund