Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Tuschik - Do p. Mieczysława Okonka
Rodzina Tuschik - Do p. Mieczysława Okonka [wiadomość #2256] Fri, 15 May 2009 02:52 Przejdź do następnej wiadomości
Carloz jest aktualnie niedostępny  Carloz
Member
Witam,

Prbuj skontaktowa si z p. Mieczysawem Okonkiem, czonkiem PTG. Na stronie czonkw jest napisane, i pan Mieczysaw poszukuje informacji o rodzinie Tuschik spod Tucholi, ktra to rodzina mnie rwnie interesuje. Bybym wdziczny, gdyby mg kto przekaza t wiadomo panu Mieczysawowi, gdy nie wiem jak to zrobi.

Pozdrawiam!

[Uaktualnione dnia: Fri, 08 July 2011 10:31] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Rodzina Tuschik - Do p. Mieczysława Okonka [wiadomość #7865 jest odpowiedzią na wiadomość #2256] Fri, 08 July 2011 09:25 Przejdź do poprzedniej wiadomości
misiaczek2503 jest aktualnie niedostępny  misiaczek2503
Miejsce: Bydgoszcz
Member
Carloz napisa(a) dnia pi, 15 maj 2009 02:52

Witam,

Prbuj skontaktowa si z p. Mieczysawem Okonkiem, czonkiem PTG. Na stronie czonkw jest napisane, i pan Mieczysaw poszukuje informacji o rodzinie Tuschik spod Tucholi, ktra to rodzina mnie rwnie interesuje. Bybym wdziczny, gdyby mg kto przekaza t wiadomo panu Mieczysawowi, gdy nie wiem jak to zrobi.

Pozdrawiam!

Witaj Carloz jestem siostra juz nie zyjacego Boleslawa Feliksa Tuschika ,ktory od 2002 roku spoczywa w Rudzkim Moscie. Obecnie Rudzki Most jest wchloniety przez Tuchole.Jesli masz ochote porozmawiac na temat rodziny ,to pisz na e-mail; zofiawisniewska1892@gmail.com pozdrawiam Zosia.

[Uaktualnione dnia: Fri, 08 July 2011 10:31] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Poprzedni wątek: Susanna Szwemin
Następny wątek: szukam Wojanowskich i Zirra/ Grudziądz
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Jul 26 14:02:22 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund