| Tłumaczenia różne. [wiadomość #1819] |
Tue, 10 February 2009 20:19 |
 |
karszek
|
Member |
|
|
Korzystaem z pomocy kilku osb oferujcych usug tumaczenia na jzyk polski; w moim przypadku z jzyka niemieckiego.
Delikatnie rzecz nazywajc - nie byem zadowolony z tej wsppracy. Pomijajc fakt cakowitego zignorowania moich zapyta w spr. ewentualnego zlecenia i nieudzielenia na nie jakiejkolwiek odpowiedzi, to otrzymaem take informacje o handlu dokumentami, jakie pozyskaem z archiww i przesaem do tumaczenia.
Nie s to wiadomoci sprawdzone, ale w przyszoci mam zamiar si tym zaj.
Ostatnio korzystam z pomocy : http://sbt.student.uj.edu.pl/site/onas.html
Zachcam do dokadnego zapoznania si z t stron. Tumacz za darmo, ale pod pewnymi warunkami -
....Ja chciaabym jednak podkreslic charakter, w jakim dzialamy, a mianowicie darmowe tlumaczenia nieuwierzytelnione dla organizacji i celw non-profit. Prosze o tym nie zapominac!!
- to cytat z korespondencji, jak prowadziem z SBT, fragment z odpowiedzi na moje zapytanie o zgod na umieszczenie powyszego linku, m.in. na tym portalu.
Jak oglnie wiadomo - aktualnie trwa sesja egzaminacyjna, wic oczywicie na tumaczenia chwilowo trzeba troch poczeka...
Przetumaczyli mi kilka tekstw i to stosunkowo duych, - jestem bardzo zadowolony.
Jedna tylko uwaga : nie czytaj rkopisw..
Pozdrawiam.
Bogusaw.
[Uaktualnione dnia: Tue, 10 February 2009 20:20] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|