Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » PoszukiwanyPoszukiwana
PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15269] Wed, 26 October 2016 17:23 Przejdź do następnej wiadomości
ksmile jest aktualnie niedostępny  ksmile
Junior Member
Dzie dobry,
poszukuj osb, ktre spokrewnione s z osobami o nazwiskach:
Goncerzewicz, Kortas (Wudzyn, Wudzynek, Kotomierz, Sienno, Karczemka, Topolno)
Lewandowska, Wieczorek, Labendz, Wysocki, Myliski, Wardalska, Sznajdrowska, Radzimska, Badmiera, Biako, Kuchno (Zawada, Bydgoszcz, Brzeno, Konstantowo)
Prababcia moja Czesawa mieszek zd Kortas miaa 9cioro rodzestwa, gwnie sistr. Rodziy si mniej wicej na pocztku wieku.
Moim marzeniem jest dotrze do kogo, kto ma zdjcia, na ktrych w/w mog si znajdowa i potrafiby dokona identyfikacji Wink sama posiadam ich wiele

Moe kto kiedy si na tego posta natknie Smile
Pozdrawiam ciepo
Kasia

[Uaktualnione dnia: Wed, 26 October 2016 17:23]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15291 jest odpowiedzią na wiadomość #15269] Wed, 09 November 2016 23:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
ksmile jest aktualnie niedostępny  ksmile
Junior Member
Pozwol sobie dorzuci jeszcze par nazwisk z rodziny mojego pradziadka Smile
mieszek, Skibowscy, Krccy, Jankowscy, Igliscy, Porbscy, Mazolewscy, Adrych, Nadolny, Ciara, Zieliscy, Kufel, Gaca, Szmelter, Gwizdaa, Piotrowscy - Sierosaw, Drzycim, Krakwek, Wtfie
Radzimscy - Lniano
Gomscy - Bladowo
Odp: PoszukiwanyPoszukiwana [wiadomość #15872 jest odpowiedzią na wiadomość #15269] Thu, 21 December 2017 08:56 Przejdź do poprzedniej wiadomości
newget jest aktualnie niedostępny  newget
Junior Member
Dzie dobry

Mam sporo informacji o rodzinie Goncerzewiczw moj tel +48 696478145

Pozdrawiam Adam goncerzewicz
Poprzedni wątek: Szaładziński-Szałaydowski
Następny wątek: Bąkowo
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Jul 27 17:17:33 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund