Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Jak co roku....... zapraszam!
Jak co roku....... zapraszam! [wiadomość #3623] Thu, 04 March 2010 07:33 Przejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Jak co roku na Wdzie

Jak co roku, ju cyklicznie, w weekend Boego Ciaa zjeda si do mnie do Czarnej Wody bra genealogiczna. Take w tym roku (3-6 czerwiec) zapowiedzieli swj przyjazd niektrzy z pierwszych stron forw genealogicznych. Wieczorne rozmowy o genealogii (krlowa bdzie w tym roku piewany Hymn Genealogw) przy grillu i ognisku. Fajna wyerka i co tam jeszcze. Atmosfera, jak zwykle, wspaniaa (oszoomw nie zapraszamy). Obiady gotuje dyplomowany kucharz smakosz wszystkich kuchni wiata, czyli ja we wasnej osobie. Gary myj wszyscy. Koszta wasne ok. 100 z. od ebka. Dwa albo trzy przedpoudnia zajte spywem kajakowym po Wdzie. Jedyna niedogodno to noclegi we wasnych namiotach. Jest moliwo zakwaterowania w domkach po 25 z od osoby. 400 m. od obozowiska. Koniecznie obowizuje rezerwacja i wpata zaliczki 50 z od osoby na kajaki. Weekend Boego Ciaa to pocztek szczytu sezonu kajakowego i wszystko co na wodzie jest ju rezerwowane z duym wyprzedzeniem. A wic decydujmy si do koca marca. Potem moe by za pno.
Chtnych prosz o kontakt piesta@hot.pl lub 601 673 902
Staszek

Ps. Na miejscu komputer, internet i ogromna baza danych genealogicznych dotyczcych terenw Pomorza

Staszek
Odp: Jak co roku....... zapraszam! [wiadomość #3624 jest odpowiedzią na wiadomość #3623] Thu, 04 March 2010 09:59 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Wojciech jest aktualnie niedostępny  Wojciech
Junior Member
Zgaszam 4 osoby (dwoje dzieci i dwoje dorosych).
Rzek znam.... wic zabawa pikna.
Podaj prosz namiary to zaliczk przekae przelewem.

Nie wiem czy kto bdzie z mojej okolicy jecha (Bydgoszcz) jeli tak to mog zabra kogo do auta...

www.szefler.org
www.genepedia.pl
Odp: Jak co roku....... zapraszam! [wiadomość #3625 jest odpowiedzią na wiadomość #3623] Thu, 04 March 2010 10:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zatoka jest aktualnie niedostępny  Zatoka
Senior Member
Ja take zgaszam ch uczestnictwaw spotkaniu i spywie. Dwie osoby dorose.

Pozdrawiam

Janusz Wegner

Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych

[Uaktualnione dnia: Thu, 04 March 2010 10:03]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Jak co roku....... zapraszam! [wiadomość #3695 jest odpowiedzią na wiadomość #3625] Tue, 23 March 2010 20:17 Przejdź do poprzedniej wiadomości
piesta
Senior Member
Przypominam, e tylko do koca marca przyjmuj zgoszenia na spotkanie: Jak Co Roku na Wdzie.
Osoby biorce udzia w trzydniowym spywie (trasa 45 km z Wdeckiego Myna do Tlenia - 3 etapy) do koca miesica musz wpaci zaliczk 50 z od osoby na rezerwacj kajakw. Osoby nie pynce tylko zgoszenie. Do dzisiaj zgosia si ju do dua grupka chtnych. Warszawa, Czstochowa, Toru, Gdask, Gdynia to miasta skd przybd uczestnicy spotkania w weekend Boego Ciaa.
Staszek Pieniek

Staszek
Poprzedni wątek: Bohaterowie Grunwaldu - Jest Rocznica
Następny wątek: Gostkowski
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Aug 11 17:47:33 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund