Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Po co mamy forum?
Po co mamy forum? [wiadomość #128] Fri, 26 May 2006 10:23 Przejdź do następnej wiadomości
Adalbertus jest aktualnie niedostępny  Adalbertus
Miejsce: Gdańsk
Member
Piotr (jeeli inni w tym uczestniczyli, to ich przepraszam)duym wysikiem stworzy nasz stron internetow, a w niej take efektywne forum. Proponuj, ebymy tutaj przenieli dyskusje, ktre bez szkody dla ich poufnoci mog si w tym miejscu toczy - na przykad na temat biblioteki, zawartoci listy czonkw PTG i zakresu jej publikowania. Przyznam, e ju przestaj nada za ledzeniem poczty, a zupenie si zdenerwuj Mad , jeeli kto zacznie mnie poucza w jaki sposb mam prowadzi prywatn korespondencj - a do takiej zaliczam e-maile, mimo e nieraz liczba adresatw jest wiksza od jednoci.
Pozdrawiam wszystkich
Wojtek Beszczyski

Pozdrawiam
------------------
Wojciech Beszczyński
Odp: Po co mamy forum? [wiadomość #132 jest odpowiedzią na wiadomość #128] Fri, 26 May 2006 22:00 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Zgadzam sie z Tob Wojtku. Dobry pomys. W pewnym sensie czuj si winny rozpoczcia dyskusji o zawrtoci listy czonkw PTG na stronie. Mylaem raczej, e zostanie to odebrane jako forma ankiety, ktrej wyniki przedstawi po zebraniu odpowiedzi.
Z drugiej strony trudno mie pretensje, e kto chce swoj odpowied upubliczni do wszystkich. Ale rzeczywicie dyskusj np. na temat netykiedy lepiej przenosi na forum.

Pozdrowienia,
Adam
Odp: Po co mamy forum? [wiadomość #156 jest odpowiedzią na wiadomość #132] Sat, 17 June 2006 22:18 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Czesc wam

Ja z checiom jak widzieliscie korzystam z waszego forum
chetnie cos nowego wrzuce lub napisze
ale poza kilkoma osobami na szukam przodkow nikt nic nie pisze
lub informuje o zrudlach lub nowosciach
a niby jest nas na pomorzu tak duzo zainteresowanych sprawa
Podoba mi sie wasza strona jak chodzi o metryki i zbiur ksieg adresowych
forum jest tez fajna sprawa .Ja siedze na genpol albo uwas
z checiom bym spedzal na stronie pomorskiego towarzystwa wiecej czasu ale jest taki maly ruch ze nic z tego nie wychodzi
powiedzcie co macie zamiar zrobic i co zmienicie aby to nabralo rozpedu ?

Uwazam rowniesz ze malo jest pisane na forum o Towazystwie i projektach ktorych sie podjelo i prowadzi
Jestem osoba ktora nie mieszka w polsce ale bardzo chetnie sie udziela i wstapi do was moze jak bedzie okasja za dwa miesiace bede w gdyni to wpadne na zebranie aby wszystkich poznac

pozdrawiam

Marcin Jasinski

pozdrawiam
Marcin Jasinski

Poprzedni wątek: Związek Zachodni
Następny wątek: PTG i PTG - jak nas odróżnić?
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Jul 30 09:43:22 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund