Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Uzdrowski, Chimerek &inni z okolic Strzepcz, Puck
icon12.gif  Uzdrowski, Chimerek &inni z okolic Strzepcz, Puck [wiadomość #503] Fri, 23 February 2007 15:46 Przejdź do następnej wiadomości
Barbara jest aktualnie niedostępny  Barbara
Junior Member
Poszukuj danych dot Uzdrowskich i Chimerek ze Strzepcza oraz Lesnau, Bojk, Dettlof, Warras z okolic Pucka. Moe kto z Pastwa ma ich w swojej genealogi??
Barbara Thun
Gdynia
Odp: Uzdrowski, Chimerek &inni z okolic Strzepcz, Puck [wiadomość #808 jest odpowiedzią na wiadomość #503] Wed, 20 June 2007 20:53 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
anri10 jest aktualnie niedostępny  anri10
Junior Member
Witam !!!
Nazywam sie H. Uzdrowski jestem z Pobocia (wie obok Strzepcza). Nie wydaje mi si eby w Strzepczu kiedy mieszkali moi potomkowie. Wicej info moge udzieli na maila.
Moj mail anri10@wp.pl
Pozdr
Odp: Uzdrowski, Chimerek &inni z okolic Strzepcz, Puck [wiadomość #961 jest odpowiedzią na wiadomość #503] Mon, 05 November 2007 22:01 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
nawalator jest aktualnie niedostępny  nawalator
Junior Member
Hej,
Nazywam si M. Usdrowski. Moja rodzina (syn siostry mojego ojca) Jest pisane przez "Z" Mieszkaj w odzi.
Odp: Uzdrowski, Chimerek &inni z okolic Strzepcz, Puck [wiadomość #10274 jest odpowiedzią na wiadomość #503] Sat, 21 July 2012 09:58 Przejdź do poprzedniej wiadomości
hkrzys jest aktualnie niedostępny  hkrzys
Junior Member
Witam, w swoim drzewie posiadam osoby o nazwisku Warras, przesaem wiadomo prywatn.

Pozdrawiam, Krzysztof
Poprzedni wątek: Lista poległych w I wojnie z "powiatu" Starogardu Gd.
Następny wątek: Nadolski, Makowski,Rogaczewski, Nitkowski
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Jul 30 02:22:42 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund