Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » ANKIETA!!!
ANKIETA!!! [wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 13:10 Przejdź do następnej wiadomości
aisaa jest aktualnie niedostÄ™pny  aisaa
Member
Witajcie,
Przyznaæ siê, kto jeszcze nie wype³ni³ albo nie odes³a³ ankiety? Przecie¿ oczywiste jest to, ¿e je¶li chcemy jaki¶ zmian to nowy Zarz±d musi wiedzieæ czego oczekujemy. Jak oni maj± nakre¶liæ plan dzia³ania? Ludziska, wype³niaæ i odsy³aæ do Pani Prezes Smile A niech mi potem, kto¶ ich krytykuje, ¿e nic nie robi± Evil or Very Mad

Pozdrawiam
Joanna

Pozdrawiam
Joanna
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3451 jest odpowiedzią na wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 18:27 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
krystynab jest aktualnie niedostÄ™pny  krystynab
Member
Dobry wieczór,serdecznie dziêkujê poprzedniemu kierowwnictwu PTG
za organizacjê, w³o¿on± pracê,rozwój towarzystwa.By³ to bardzo dobry nasz czas.Dziêkujê.

Nowemu ¿yczê sukcesów,wyrozumia³o¶ci cz³onków,dalszego rozwoju
i coraz lepszej pracy.¯yczê powodzenia w dzia³alno¶ci na rzecz
nas poszukiwaczy przodków. Krystyna Bojahr

a nad ankiet± zastanbowiê siê

Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3452 jest odpowiedzią na wiadomość #3451] Fri, 22 January 2010 19:28 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Anonymous Coward
jaka ankieta??
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3453 jest odpowiedzią na wiadomość #3452] Fri, 22 January 2010 20:55 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostÄ™pny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Pawe³ !!
Powiniene¶ dostaæ ,jeste¶ na li¶cie adresatów!Sprawd¼ !
Jakby co,wysy³am Ci jeszcze raz tego emila .
Pozdrawiam
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3454 jest odpowiedzią na wiadomość #3450] Fri, 22 January 2010 22:19 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
KasiaG jest aktualnie niedostÄ™pny  KasiaG
Junior Member
Witam,
jako osoba, która nie mo¿e braæ udzia³u w comiesiêcznych spotkaniach PTG, uzyska³am dziêki ankiecie mo¿liwo¶æ przedstawienia swojej opinii w kwestii kierunków dalszego rozwoju Towarzystwa. Bardzo za to dziêkujê:)
Mam nadziejê, ¿e rozwój PTG jest naszym wspólnym celem. Uwa¿am, ¿e ¶wiadom± rezygnacjê z wype³nienia ankiety nale¿y traktowaæ jako wyraz z³ej woli, o co chyba nie chcieliby¶my nikogo podejrzewaæ.
Pozdrawiam
Kasia Grabe
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3455 jest odpowiedzią na wiadomość #3452] Sat, 23 January 2010 13:50 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
akcena jest aktualnie niedostÄ™pny  akcena
Senior Member
Mam nadziejê, ¿e dopatrzy³e¶ siê ankiety na swoim e-mailu. Posz³a na pewno. Czekam na wype³nion± Wink

Ania
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3456 jest odpowiedzią na wiadomość #3454] Sat, 23 January 2010 13:56 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Pani Kasiu,

dziêkujê za to co pani napisa³a. Taka jest prawda, ¿e bardzo wa¿ne s± uwagi od tych, którzy nie mog± pojawiaæ siê na spotkaniach. Opinie osób bêd±cych na sobotnich spotkaniach mo¿emy poznawaæ na bie¿±co w Sopocie, a ci, którzy wspieraj± nas tylko duchem, s± z tych wszystkich dyskusji trochê wy³±czeni. Chcieliby¶my ¿eby Towarzystwo by³o dla wszystkich i spe³nia³o oczekiwania wszystkich. Dlatego jeszcze raz zachêcam do wype³nienia ankiety i przes³ania jej na e-mail PTG.

Dotar³y do mnie równie¿ g³osy, ¿e nie wszyscy s± wystarczaj±co zaprzyja¼nieni z komputerem. Oczywi¶cie ankietê mo¿na wydrukowaæ i oddaæ wype³nion± na najbli¿szym spotkaniu lub wys³aæ poczt± (w takim wypadku proszê o kontakt bym mogla podaæ adres pocztowy).

Pozdrawiam
Ania K-G Wink
Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3457 jest odpowiedzią na wiadomość #3456] Sat, 23 January 2010 21:33 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostÄ™pny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Moze Ci co niemoga czy niemogli brac udzial mogli by brac interaktywnie przes internet np. Skype
wkoncu dzisiaj to nie ma problemu wlanczasz kamputer i kamere i wiele osub jest na zywo i moze brac w jakis sposob udzial i to nawet aktywnie. Jest to tylko taki pomysl tym bardziej ze wiele osob posiada podreczny Laptop -Kamputer i czesto te modele maja kamere jako standart w obudowie

Niewiem czy to jest mozliwe technicznie w Sopocie w waszym budynku
ale moze by bylo warto sie zastanowic czy mozna by cos takiego umozliwic co jakis czas zwlaszcza na wybory lub kiedy maja pewne wazne decyzje pasc.

Ja co prawda ankiety nie wypelnilem ale odebralem bardzo pozytywnie sam fakt otrzymania czegos takiego
Brakowalo mi ale wiecej informacji na jakich zasadach i jak mialo by sie cos stwozyc lub z organizowac.

najbardziej podobalo mi sie wykonanie Pisemka
tylko ile cos takiego kosztuje ???
i jak by cos takiego prowadzic ???
osobiscie w tym wypadku jestem za Rocznikiem bo przez rok moze sie cos zebrac.

Jak chodzi o sama ankiete poiwracajac do tematu i mojej osoby
Nie chcialem brac udzialu w temacie bo zamalo mialem informacji i w tym wypadku nie byl bym wstanie odpowiedziec Tak czy Nie

pozdrawiam

Marcin Wink

Odp: ANKIETA!!! [wiadomość #3461 jest odpowiedzią na wiadomość #3457] Sun, 24 January 2010 14:24 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Senior Member
Jest to jaki¶ pomys³ Marcinie, choæ nie mam pojêcia na ile realny w tym momencie. Pomy¶limy i zrobimy rozeznanie.

Co do ankiety... nigdzie nie jest powiedziane, ¿e musisz odpowiedzieæ na wszystkie pytania. Zdajemy sobie sprawê z tego, ¿e trudno wypowiadaæ siê na temat sobotnich spotkañ je¶li nie ma siê mo¿liwo¶ci na nich bywaæ. Ale s±dzê, ¿e s± tam tematy, które jako¶ bardziej dotycz± Twojej osoby, na które masz jakie¶ swoje zdanie. Dosta³am ju¿ jedna tak± przesy³kê od osoby, która dawno nie by³a na spotkaniu i stwierdzi³a, ¿e nie na ka¿dy temat czuje siê na silach wypowiadaæ, ale tam gdzie potrafi, to dzieli siê swoja opini±. Takie wypowiedzi te¿ s± dla nas bardzo wa¿ne.

Pozdrawiam
Ania K-G Wink
Poprzedni wÄ…tek: ZarzÄ…d PTG
Następny wątek: Bardzo ciekawa inicjatywa
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Oct 06 00:50:20 GMT+2 2026

�ączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund