Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » Strona www - lista członków PTg
Strona www - lista członków PTg [wiadomość #1175] Tue, 26 February 2008 09:20 Przejdź do następnej wiadomości
313862MLa jest aktualnie niedostępny  313862MLa
Junior Member
Pogubiam si w nowej wersji strony internetowej PTG - prosz o podpowied - gdzie znajd list czonkw PTG ?
Pozdrawiam
Maria

[Uaktualnione dnia: Fri, 01 July 2011 02:01] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: lista członków PTS [wiadomość #1176 jest odpowiedzią na wiadomość #1175] Tue, 26 February 2008 12:37 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
IrenaSopot jest aktualnie niedostępny  IrenaSopot
Senior Member
Witaj Mario!
Lista czonkw tam gdzie bya : Strona gwna - O nas - Czonkowie.
Pozdrawiam Irena

[Uaktualnione dnia: Tue, 26 February 2008 12:38]

Odp: lista członków PTS [wiadomość #1180 jest odpowiedzią na wiadomość #1175] Tue, 26 February 2008 19:45 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Witaj Ireno !
Tylko e u mnie nic takiego si nie pokazuje Sad
Jestem zalogowana, otwieram stron gwn, klikam - o nas - i pokazuje si informacja o PTG wraz z mottem Stasia Pienika oraz gdzie mieci si nasza siedziba i jak do niej dojecha Sad Sad Sad
nie mam odnonika czonkowie Sad
Nie pokazuje si te moje zdjcie ? ? ? Sad
Jestem chyba jednak zupenie "gupia blondynka" - nic nie rozumiem Sad
Serdecznie pozdrawiam
Maria

[Uaktualnione dnia: Tue, 26 February 2008 19:54]

Odp: lista członków PTS [wiadomość #1181 jest odpowiedzią na wiadomość #1180] Tue, 26 February 2008 20:43 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Mario !
Nie wiem na co Ty wchodzisz. Wchodz na nasz stron Ptg i bez zalogowania mog wej na odnonik " O nas " potem na " Czonkowie" i widz list naszych czonkw ,tyle e bez zdj.

( jak klikam O nas to pokazuje si : Dziaalno , Regulamin,
Dokumenty , Kronika i Czonkowie )

pozdrawiam Irena
Odp: lista członków PTS [wiadomość #1182 jest odpowiedzią na wiadomość #1181] Tue, 26 February 2008 21:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Senior Member
Mario ! Ju chyba wiem co robisz le Smile
Jak najedziesz strzak na O nas to nie klikaj . bez klikania powinna pokaza si taka lista na ktrej bd czonkowie i dopiero na nich klikasz. Jak klikasz na O nas to wchodzisz jakby dalej , czyli informacje o Ptg. Moe teraz bdzie dobrze ?
Wink Pozdrawiam serdecznie Irena
Odp: lista członków PTS [wiadomość #1183 jest odpowiedzią na wiadomość #1180] Wed, 27 February 2008 06:05 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
piesta
Senior Member
Mario
Prawdopodobnie otwiera Ci strona w trybie OFFLine. Strona kiedy zapisana do pamici komputera. Sdz to po tym, e napisaa i otwiera Ci si z moim mottem. Ot mojego motta dawno ju na stronie PTG nie ma a wic nie to Ci si otwiera co powinno. Powinna zlikwidowa wszystkie Cookies, gdzie zapisuj si strony.
Stanisaw

Staszek
Odp: lista członków PTS [wiadomość #1184 jest odpowiedzią na wiadomość #1175] Wed, 27 February 2008 15:12 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Junior Member
Witam Was i bardzo dziekuj za podpowied.

Staszku - tak mdrze to napisae, ze zabiore sie za naprawianie po powrocie z W-wy , to dla blondynki zbyt powana sprawa ): nie wiem co to s te cookie do pozamykania Embarassed
E tam, jutro te jest dzie, poniedziaek te nadejdzie - a teraz lec " stoszy pira i malowa pazurki " przed ju jutrzejszym wypadem do W-wy. Do zobaczenia na urodzinach............. a na razie..............
Serdecznie Was pozdrawiam
Maria
Poprzedni wątek: 12.01. SPOTKANIE
Następny wątek: Integracja środowiska genealogicznego
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 02 01:01:00 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund