Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Opinie o serwisie » Problem z przeglądarką czy z forum/serwerem?
Problem z przeglądarką czy z forum/serwerem? [wiadomość #7650] Mon, 13 June 2011 19:03 Przejdź do następnej wiadomości
mkurow jest aktualnie niedostępny  mkurow
Member
Od oko³o dwoch tygodni wyskakuje mi taki b³±d.
Moja wina, serwera wina czy kodu HTML strony wina?
  • Załącznik: chrome.jpg
    (Rozmiar: 38.14KB, Pobrano 274 razy)
Odp: Problem z przeglądarką czy z forum/serwerem? [wiadomość #7653 jest odpowiedzią na wiadomość #7650] Mon, 13 June 2011 20:14 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witaj,
Mam Chrome i nie widzê tego problemu,a na innych przegl±darkach te¿ dzia³a poprawnie (FF,IE).
Pozdr
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Problem z przeglądarką czy z forum/serwerem? [wiadomość #7655 jest odpowiedzią na wiadomość #7650] Mon, 13 June 2011 20:45 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Proszê podaæ pod jakim adresem pojawia siê ten b³±d. Mo¿e to jest z³y adres, bo strona dzia³a OK, nikt inny nie raportuje podobnych problemów, sama przegl±darka powinna byæ OK, zw³aszcza je¶li inne strony dzia³aj±.

Adam
Odp: Problem z przeglądarką czy z forum/serwerem? [wiadomość #7725 jest odpowiedzią na wiadomość #7655] Sat, 18 June 2011 23:16 Przejdź do poprzedniej wiadomości
mkurow jest aktualnie niedostępny  mkurow
Member
http://www.ptg.gda.pl/forum/
ale wydaje mi siê, ¿e znalaz³em rozwi±zanie. prawdopodobnie AdBlock blokowa³ jaki¶ skrypt na stronie. na razie jest OK
Poprzedni wątek: Nie moge pisac na Forum
Następny wątek: Błąd w indeksie p. Stężyca
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Oct 04 12:59:45 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund