Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Kula - Czarnylas , Bobowo
Rodzina Kula - Czarnylas , Bobowo [wiadomość #11621] Sun, 05 May 2013 00:33 Przejdź do następnej wiadomości
TeresaStanislawska jest aktualnie niedostępny  TeresaStanislawska
Junior Member
Witam, poszukujê czlonków rodziny Kula, konkretnie dziadków. Wiem , ¿ najczê¶ciej nazwisko to wystêpowalo w Czarnymlesie i Bobowie, niestety nie jestem w stanie dotrzeæ do ¿adnych krewnych. Wiem tylko, ¿e dziadek zgin±³ w czasie wojny, by³ mê¿em Agnieszki i zostawi³ dwóch synów Brunona (mój ojciec) i Ryszarda. Wszyscy nie ¿yj±. Je¶li ma Pani jakiekolwiek informacje na temat tej rodziny, bêdê wdziêczna. Pozdrawiam teresastanislawska
Odp: odpisy niemieckie z 1940 roku aktów metrykalnych K. Katolickiego XVIII-XIX wiecznych [wiadomość #11624 jest odpowiedzią na wiadomość #11621] Sun, 05 May 2013 10:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
hopi54 jest aktualnie niedostępny  hopi54
Member
Pani Tereso,
gdzie i kiedy urodzi³ siê oraz gdzie i kiedy zmar³ Brunon Kula?
W aktach urodzenia i zgonu powinny byæ informacje o ojcu Brunona Kuli. Imiê dziadka jest niezbêdne do dalszych poszukiwañ.
Pozdrawiam Honorata
Odp: odpisy niemieckie z 1940 roku aktów metrykalnych K. Katolickiego XVIII-XIX wiecznych [wiadomość #11625 jest odpowiedzią na wiadomość #11621] Sun, 05 May 2013 18:07 Przejdź do poprzedniej wiadomości
alfut jest aktualnie niedostępny  alfut
Senior Member
Prosze o kontakt z p.Wiesi± Ros³onkiewicz Rodzina Kula to jej bezposredni przodkowie Pozdrawiam Piotr Alfut
Poprzedni wątek: Parafia Gdynia Chylonia
Następny wątek: Bohn and Bauch families
Idź do forum:

Aktualny Czas: Wed Oct 07 13:46:19 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund