| adres [wiadomość #1726] |
Fri, 23 January 2009 21:15  |
agaaa
|
Junior Member |
|
|
Witam,
na jaki adres mogê przes³aæ deklaracjê cz³onkowsk± PTG?
pozdrawiam,
Agata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1731 jest odpowiedzią na wiadomość #1726] |
Sat, 24 January 2009 18:16   |
agaaa
|
Junior Member |
|
|
w tym problem, ¿e jestem osob± niepe³noletni±. do deklaracji trzeba do³±czyæ pisemn± zgodê rodziców.w takim razie, czy mogê przes³aæ skan zgody rodziców razem z deklaracj± na email?
[Uaktualnione dnia: Sat, 24 January 2009 18:16] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1735 jest odpowiedzią na wiadomość #1734] |
Sat, 24 January 2009 22:12   |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
No có¿, nie t³umaczy mnie zupe³nie to, ¿e nie mia³em internetu przez ³adnych parê miesiêcy, i jestem w trakcie nadrabiania zaleg³o¶ci równie¿ w emailach.
Pracujemy w tej chwili nad poprawieniem czytelno¶ci strony, miêdzy innymi po to, ¿eby takie podstawowe informacje zw³aszcza dla nowych cz³onków znalaz³y siê jednym miejscu do którego ³atwo trafiæ.
To mi nasuwa pomys³, ¿e warto by by³o przygotowaæ co¶ w rodzaju listu wprowadzaj±cego dla nowych cz³onków, i rozsy³aæ zaraz po przyjêciu. Dla osób, które mog± regularnie bywaæ na spotkaniach wiele spraw wydaje siê oczywiste. Z daleka to wygl±da trochê inaczej.
Dwa g³ówne projekty, indeksowanie ksi±g parafialnych i indeksowanie cmentarzy s± w miarê dobrze opisane, wraz z podaniem kontaktu do koordynatorów. Nic tylko siê zg³osiæ. Co robiæ jest i jeszcze na d³ugo wystarczy.
Pozdrawiam,
Adam
|
|
|
|
|
|
| Odp: adres [wiadomość #1738 jest odpowiedzią na wiadomość #1736] |
Sun, 25 January 2009 21:59  |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
Czê¶æ spo¶ród naszych cz³onków mieszka za granic± (niektórzy od pokoleñ) i indeksuje parafie swoich przodków. Tak wiêc odleg³o¶æ troszeczkê utrudnia, ale wcale nie uniemo¿liwia. Tak wiêc zapraszam do towarzystwa.
Pomys³ indeksowania polonijnych parafii jest rzeczywi¶cie bardzo interesuj±cy. Na razie chyba jednak mamy wystarczaj±co du¿o pracy na w³asnym podwórku. Tak wiêc na dzisiaj bym siê na to nie porywa³. Ale mo¿e kiedy¶ trzeba bêdzie wróciæ do tego pomys³u....
Adam
|
|
|
|