Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Opinie o serwisie » Lista członków PTG na stronie
Lista członków PTG na stronie [wiadomość #265] Mon, 18 September 2006 22:42 Przejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
W czê¶ci strony dostêpnej tylko dla cz³onków znajdujê sie nowa wersja listy cz³onków. Obok nazwisk niektórych osób s± ma³e zdjêcia. Sa to te same zdjêcia, które mamy ustawione jako avatar na forum. Ka¿dy kto chce do³o¿yæ swoje zdjêcie mo¿e ustawiæ swój avatar na forum: Profil/Preferencje.

Wydaje mi siê, ¿e po pewnym "u³adnieniu" tej listy i usuniêciu kolumny z emailami mozna j± w³o¿yæ do czê¶ci publicznej.

Adam Kamiñski
Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #551 jest odpowiedzią na wiadomość #265] Mon, 12 March 2007 20:08 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Maria33 jest aktualnie niedostępny  Maria33
Miejsce: Gdańsk
Junior Member
adamkami napisa³(a) dnia pon, 18 wrzesieñ 2006 10:42

W czê¶ci strony dostêpnej tylko dla cz³onków znajdujê sie nowa wersja listy cz³onkow

Adam Kamiñski

Witam
Jak mam siê dostaæ do tej listy ?
Próbujê wszystkimi znanymi mi sposobami - i nic ! ! !
Czy jestem zablokowana ? Za co Sad Dlaczego ? Sad
Czy mo¿e po prostu jeszcze zbyt ma³o potrafiê i robiê co¶ nie tak Embarassed

Serdecznie pozdrawiam
Maria

[Uaktualnione dnia: Mon, 12 March 2007 20:10]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #552 jest odpowiedzią na wiadomość #551] Mon, 12 March 2007 21:28 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Witam,

Wersja, o której pisa³em w poprzednim po¶cie jest juz nieobecna. Od oko³o tygodnia, istnieje ju¿ nowa wersja listy cz³onków, a w³a¶ciwie dwie (jedna widoczna, dla wszystkich, druga widoczna tylko dla cz³onków, z wiêksz± ilo¶ci± danych i zdjêciami) dostêpne w menu "O PTG". Niestety na razie ci±gle jest to lista tworzona rêcznie. Ale Ciebie wpisa³em do niej od pocz±tku. Staram siê dopisywaæ do niej nowych cz³onków zaraz po otrzymaniu deklaracji. W nowej wersji serwera, na któr± jeszcze trochê musimy poczekaæ bêdzie siê to robiæ automatycznie, a nawet samemu bêdzie mo¿na modyfikowaæ swoje dane.

Prosze o informacje, je¶li co¶ siê nie zgadza.

Pozdrawiam,
Adam
Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #554 jest odpowiedzią na wiadomość #552] Tue, 13 March 2007 20:14 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Adamie !
ALe ja nie wiem gdzie t± listê szukaæ - nigdzie jej nie znajdujê. Pytanie tylko czy ¿le szukam ?
Pozdrawiam serdecznie
Maria
Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #555 jest odpowiedzią na wiadomość #554] Tue, 13 March 2007 20:53 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Adamie,
Mam co¶ nie tak ustawione w swoim komputerze - na g³ównej stronie PTG naje¿d¿am wg instrukcji na napis O PTG który w wyniku tego podkre¶la siê samoistnie - natomiast nie rozwija siê. Trudno -odpu¶æmy sobie w tej chwili ten problem.
Pozdrawiam
Mria
Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #556 jest odpowiedzią na wiadomość #555] Tue, 13 March 2007 21:26 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Tego typu problemy techniczne ³atwiej siê rozwi±zuje komunikuj±c siê na bie¿±co.

Adam

[Uaktualnione dnia: Sat, 20 July 2013 23:02]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #11881 jest odpowiedzią na wiadomość #556] Sat, 20 July 2013 22:46 Przejdź do poprzedniej wiadomości
szczebiotka jest aktualnie niedostępny  szczebiotka
Junior Member
No to ja ponowiê temat,mia³am trafiæ na listê cz³onków ,wp³aci³am sk³adki itp mia³o to nast±piæ w ci±gu dwóch tyg tymczasem nic siê nie dzieje za chwilê koniec lipca a ja nadal nie jestem jako cz³onek towarzystwa,przykre.
Poprzedni wątek: Przeniesienie strony do nowego dostawcy
Następny wątek: Szkoły - Zakładka
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sat Oct 03 06:49:00 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund