| Lista członków PTG na stronie [wiadomość #265] |
Mon, 18 September 2006 22:42  |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
W czê¶ci strony dostêpnej tylko dla cz³onków znajdujê sie nowa wersja listy cz³onków. Obok nazwisk niektórych osób s± ma³e zdjêcia. Sa to te same zdjêcia, które mamy ustawione jako avatar na forum. Ka¿dy kto chce do³o¿yæ swoje zdjêcie mo¿e ustawiæ swój avatar na forum: Profil/Preferencje.
Wydaje mi siê, ¿e po pewnym "u³adnieniu" tej listy i usuniêciu kolumny z emailami mozna j± w³o¿yæ do czê¶ci publicznej.
Adam Kamiñski
|
|
|
|
|
|
| Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #552 jest odpowiedzią na wiadomość #551] |
Mon, 12 March 2007 21:28   |
 |
adamkami
|
Senior Member |
|
|
Witam,
Wersja, o której pisa³em w poprzednim po¶cie jest juz nieobecna. Od oko³o tygodnia, istnieje ju¿ nowa wersja listy cz³onków, a w³a¶ciwie dwie (jedna widoczna, dla wszystkich, druga widoczna tylko dla cz³onków, z wiêksz± ilo¶ci± danych i zdjêciami) dostêpne w menu "O PTG". Niestety na razie ci±gle jest to lista tworzona rêcznie. Ale Ciebie wpisa³em do niej od pocz±tku. Staram siê dopisywaæ do niej nowych cz³onków zaraz po otrzymaniu deklaracji. W nowej wersji serwera, na któr± jeszcze trochê musimy poczekaæ bêdzie siê to robiæ automatycznie, a nawet samemu bêdzie mo¿na modyfikowaæ swoje dane.
Prosze o informacje, je¶li co¶ siê nie zgadza.
Pozdrawiam,
Adam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Lista członków PTG na stronie [wiadomość #11881 jest odpowiedzią na wiadomość #556] |
Sat, 20 July 2013 22:46  |
szczebiotka
|
Junior Member |
|
|
|
No to ja ponowiê temat,mia³am trafiæ na listê cz³onków ,wp³aci³am sk³adki itp mia³o to nast±piæ w ci±gu dwóch tyg tymczasem nic siê nie dzieje za chwilê koniec lipca a ja nadal nie jestem jako cz³onek towarzystwa,przykre.
|
|
|
|