Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Archiwum Państwowe w Toruniu
Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4751] Thu, 23 September 2010 17:30 Przejdź do następnej wiadomości
kazikk29 jest aktualnie niedostępny  kazikk29
Member
Witam.
Mam pytanie.Czy przed wizyt w Archiwum Pastwowym w Toruniu naley zamwi konkretny zestaw archiwaliw czy mona z marszu.
Pozdrawiam
Kazimierz
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4753 jest odpowiedzią na wiadomość #4751] Thu, 23 September 2010 19:46 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
tomeczek jest aktualnie niedostępny  tomeczek
Junior Member
Witam
Jak jedziem do ap Toru to od razu miaem moliwo dotarcia do materiaw.Obsuga bardzo mia i yczliwa suy rad.
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4754 jest odpowiedzią na wiadomość #4753] Thu, 23 September 2010 20:18 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Member
Witam.
Dziki za podpowied.Bd w ap pierwszy raz.Mam nadziej e podoam zadaniu,tym bardziej jest mio i pomagaj.Jad w poniedziaek.
Pozdrawiam Kazimierz
Odp: Archiwum Państwowe w Toruniu [wiadomość #4781 jest odpowiedzią na wiadomość #4751] Thu, 30 September 2010 00:28 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Member
Witam.
Po wizycie w AP w Toruniu mam niedosyt.Papierki,biurokracja,regulamin ...ale to nic z tym gdy pierwsz pitk jednostek(cieniutkie)przejrzaem w godzink a proba o nastpne to ju TOTALNE ZASKOCZENIE.Pokazano mi ponownie regulamin a w nim pisze "tylko pi jednostek dziennie".A jaku tu zrobi caodzienn wypraw do archiwum pastwowego?!
Co na to inni?Czy tylko ja miaem takiego pecha?
Pozdrawiam
Poprzedni wątek: Kużycki, Rietz - Poszukuję informacji o nieślubnym synu mojego dziadka
Następny wątek: Klinikowski, Orszt, Orst - poszukiwania
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Sep 10 02:30:40 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund