Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » PTG » indeksacja
indeksacja [wiadomość #9697] Tue, 13 March 2012 11:21 Przejdź do następnej wiadomości
arletaso1 jest aktualnie niedostępny  arletaso1
Member
Witam,

ponad dwa tygodnie temu wysaam swoje indeksy chrztw z parafii Gorczyno. Do tej pory nie dostaam adnej informacji czy dotary ani nie zostay wprowadzone do bazy. Niepokoj si troch, bo mam zepsuty komputer i nie jestem pewna czy przypadkiem nie wysaam pustego mejla, bez indeksw w zaczniku..... Confused
Bd wdziczna za informacj...

pozdrawiam
Arletta
Odp: indeksacja [wiadomość #9700 jest odpowiedzią na wiadomość #9697] Wed, 14 March 2012 19:01 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Wieros jest aktualnie niedostępny  Wieros
Junior Member
Witaj Arletto,
Twj indeks dotar do PomTG i jeszcze dzisiaj zostanie umieszczony na stronie. Czasami okres oczekiwania na wprowadzenie indeksu na stron troch trwa. Tym razem 11 dni. To chyba nie jest a tak bardzo dugo. Nie udaje si nam z Krysi nady na bieco z kontrol nadsyanych indeksw i prawie automatycznym ich umieszczaniem na stronie. Niestety czasu na prac dla PomTG nie wystarcza na tyle na ile ksztatuj si potrzeby. Chtnie wprowadzimy Ci do naszej dwjki do pomocy Smile w procedurze wprowadzania wykonanych indeksw.
Pozdrawiam
Wiesia Rosonkiewicz
Odp: indeksacja [wiadomość #9703 jest odpowiedzią na wiadomość #9700] Thu, 15 March 2012 08:48 Przejdź do poprzedniej wiadomości
arletaso1 jest aktualnie niedostępny  arletaso1
Member
Witaj Wiesiu,
serdecznie dzikuj za informacj Smile Wybacz, jeli swoim pytaniem Ci uraziam, nie byo to moim zamiarem. Ani tym bardziej rozliczanie Ciebie czy Krysi z Waszej pracy. Zdaj sobie spraw, e kady z nas ma jakie ycie i sprawy osobiste nie zwizane z Pom.TG. Sama nie indeksuj w ekspresowym tempie.....Zepsu mi si komputer. Dochodz np. do mnie wiadomoci puste i baam si, e z wysyk moe by tak samo a szkoda mi mojej pracy i gupio tak komu sa puste mejle... Chciaam si poprostu upewni czy doszy...

pozdrawiam
Arletta
Poprzedni wątek: Parafia Sartowice
Następny wątek: Potrzebni koroordynatorzy indeksów
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Sep 11 04:17:34 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund