Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Sieracki, Pastwa, Czapiewskich
Sieracki, Pastwa, Czapiewskich [wiadomość #3702] Thu, 25 March 2010 20:35 Przejdź do następnej wiadomości
elzbieta jest aktualnie niedostępny  elzbieta
Miejsce: Bydgoszcz
Junior Member
tworz drzewo - moe kto ma informacje:Maksymilian Pastwa, Micha Pastwa - parafia Czersk i Wiele
Odp: Sieracki, Pastwa, Czapiewskich [wiadomość #3706 jest odpowiedzią na wiadomość #3702] Fri, 26 March 2010 00:03 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Tak mam informacje.
Krzysiek
Odp: Sieracki, Pastwa, Czapiewskich [wiadomość #3710 jest odpowiedzią na wiadomość #3706] Fri, 26 March 2010 11:44 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
masz informacje, ale dot. jakiego nazwiska ?
Odp: Sieracki, Pastwa, Czapiewskich [wiadomość #3716 jest odpowiedzią na wiadomość #3706] Fri, 26 March 2010 20:42 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Junior Member
Maksymilian Pastwa, Micha Pastwa - parafia Czersk i Wiele - to moja rodzina - a jakie informacje posiadasz? bo ja oprcz daty urodzenia Maksymiliana Pastwy i imion zony Maksymiliana i Michaa nic nie mam.
Odp: Sieracki, Pastwa, Czapiewskich [wiadomość #11115 jest odpowiedzią na wiadomość #3716] Mon, 28 January 2013 21:02 Przejdź do poprzedniej wiadomości
cytrynka jest aktualnie niedostępny  cytrynka
Miejsce: Gołubie
Junior Member
Posiadam dane dotyczce rodziny Maksymiliana Pastwy. Prosz o kontakt, przeka dane.
Poprzedni wątek: Cybula, Andryc, Kamiński, Lewandowski, Boelke, Olszowy - Wazne!!
Następny wątek: Rolbiecki,Rudnik,Orzłowski
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Aug 04 18:07:31 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund