Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » GDYNIA WYRZYSK SOLINSKA MACHINSKA
GDYNIA WYRZYSK SOLINSKA MACHINSKA [wiadomość #805] Sun, 17 June 2007 16:02 Przejdź do następnej wiadomości
gdynia78 jest aktualnie niedostępny  gdynia78
Junior Member
Szukam siostry blizniaczki ktora w latach ok 1954-1960 zostala oddanan do adopcji.Urodzilysmy sie w Gdynia.Ja zostalam adoptowana.Moja siostra najprawdopodobniej tez tyl ze nie ma zadnych dokumentow na to.Slad sie urywa po wymeldowaniu z Gdyni w nieznanym kierunku.Z tego co wiem przebywala ona w miejscowosciach Gdynia(gdzie sie urodzilysmy) oraz w miejscowosci WYRZYSK.Nazwisko rodzonej matki to SOLISKA ja natomiast zostalam adoptowana przez rodzine MACHISKICH.Jezeli ktokolwiek posiada informacje lub zamieszkuje w okolicach WYRZYSKA prosze o kontakt.

[Uaktualnione dnia: Sun, 17 June 2007 16:03]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: GDYNIA WYRZYSK SOLINSKA MACHINSKA [wiadomość #4335 jest odpowiedzią na wiadomość #805] Mon, 26 July 2010 18:34 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
zdzisieksz jest aktualnie niedostępny  zdzisieksz
Junior Member
-witam.w miejsc.WYRZYSK posiadam rodzin.sprbuj co ustalic.
Odp: GDYNIA WYRZYSK SOLINSKA MACHINSKA [wiadomość #4337 jest odpowiedzią na wiadomość #4335] Mon, 26 July 2010 20:03 Przejdź do poprzedniej wiadomości
gdynia78 jest aktualnie niedostępny  gdynia78
Junior Member
dziekuje ,nie ukrywam ze bardzo licze na pomoc.Trwa to juz tyle czasu izatrzymalo sie w miejscu.moze w kosciele cos wiedza?Pozdrawiam
Poprzedni wątek: Glowienka
Następny wątek: Hoffmann
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Sep 01 10:41:05 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund