| Józef Redlarski [wiadomość #13507] |
Fri, 08 August 2014 15:59  |
annawis
|
Member |
|
|
Poszukujê informacji o Józefie Redlarskim z okolic Pruszcza Pomorskiego (£owin)? Mia³ ¿onê Wiktoriê Dolewsk±.
Mo¿e kto¶, gdzie¶ na nich natrafi³, co¶ o nich wie?
Ania Wi¶niewska
|
|
|
|
| Odp: Józef Redlarski [wiadomość #13508 jest odpowiedzią na wiadomość #13507] |
Sat, 09 August 2014 09:29   |
JurekPlieth
|
Senior Member |
|
|
| annawis napisa³(a) dnia pi±, 08 sierpieñ 2014 03:59 | Poszukujê informacji o Józefie Redlarskim z okolic Pruszcza Pomorskiego (£owin)? Mia³ ¿onê Wiktoriê Dolewsk±.
Mo¿e kto¶, gdzie¶ na nich natrafi³, co¶ o nich wie?
|
Nazwisko wydaje mi siê na tyle oryginalne, ¿e pozwalam sobie odpowiedzieæ niezupe³nie na temat.
Mam znajomego, Staszka Redlarskiego, pochodz±cego z Kra¶nika Fabrycznego, ale od wielu lat mieszkaj±cego w Grudzi±dzu.
Mo¿e to rodzina?
http://plieth.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Odp: Józef Redlarski [wiadomość #13712 jest odpowiedzią na wiadomość #13514] |
Fri, 24 October 2014 12:48   |
marhefffka
|
Member |
|
|
Witaj,
sfrustrowana brakiem efektów w poszukiwaniach zrobi³am sobie d³ug± przerwê.
Mój pradziadek to Tomasz Redlarski, ró¿ne nasze ga³êzie mieszkaj± w okolicach Bydgoszczy, ¦wiecia.
Wywodzimy siê w³a¶nie z okolic ¦wiekatowa, Serocka, Pruszcza.
Sprawdzi³am w swoich zasobach. Niestety, jedyny Józef jakiego mam zmar³ w 1980r., a jego ¿on± by³a Anna.
Bardzo mo¿liwe, ¿e poszukiwany przez Ciebie Józef odnajdzie siê kiedy¶ w mojej rodzinie, jednak jak do tej pory nie skupia³am siê na "odnogach" rodziny, a na mojej ga³êzi.
Gdyby uda³o Ci siê ustaliæ o nim co¶ wiêcej - przypominaj siê, mo¿e w koñcu gdzie¶ go u mnie "podepnê".
Pozdrawiam i ¿yczê powodzenia.
[Uaktualnione dnia: Fri, 24 October 2014 13:34] zgłoś wiadomość moderatorowi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|