Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » poszukuję Płotka, Wesołka, Myszk, Grzenkowicz
poszukuję Płotka, Wesołka, Myszk, Grzenkowicz [wiadomość #3837] Wed, 05 May 2010 18:44 Przejdź do następnej wiadomości
czarnulka jest aktualnie niedostępny  czarnulka
Junior Member
Witam, poszukujê ¶ladów o Pradziadkach,Ich Rodzicach i rodzeñstwie.Czy Kto¶ wie co¶ o Rodzicach,rodzeñstwie Pauliny Grzenkowicz, Franciszka Myszk, Bazylego P³otka i £ucji Wenta? Je¶li ma Kto¶ jakie¶ informacje, proszê o wiadomo¶æ. Aleksandra
Odp: poszukuję Płotka, Wesołka, Myszk, Grzenkowicz [wiadomość #3838 jest odpowiedzią na wiadomość #3837] Wed, 05 May 2010 19:28 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zbychu49 jest aktualnie niedostępny  Zbychu49
Miejsce: Bydgoszcz
Member
Proponujê przejrzeæ nasz± bazê mo¿e tam natrafisz na nazwiska które Ciê interesuj±. Pozdrawiam Zbigniew Wegner
Odp: poszukuję Płotka, Wesołka, Myszk, Grzenkowicz [wiadomość #3841 jest odpowiedzią na wiadomość #3838] Wed, 05 May 2010 21:47 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
czarnulka jest aktualnie niedostępny  czarnulka
Junior Member
Bazê ca³± ju¿ przejrza³am i dziêki temu jedn± istotn± informacjê mam wiêcej. Mo¿e jednak Kto¶ co¶ jeszcze wie? Bardzo dziêkujê za podpowied¼ i pozdrawiam.
Odp: poszukuję Płotka, Wesołka, Myszk, Grzenkowicz [wiadomość #16335 jest odpowiedzią na wiadomość #3837] Wed, 26 September 2018 23:36 Przejdź do poprzedniej wiadomości
kasia1976 jest aktualnie niedostępny  kasia1976
Member
Witam serdecznie.
Wiem ¿e od wpisu minê³o ju¿ parê lat, jednak dopiero dzi¶ znalaz³am ten w±tek.Mam w swoim drzewie genealogicznym Bazylego P³otka ur.1875 (brat mojego pradziadka) i jego ¿onê £ucje Wenta ur.1878
Poprzedni wątek: Jaka to jednostka? Siemiatycze?
Następny wątek: rodz. CHODERA, LISS i BEDNARCZYK.
Idź do forum:

Aktualny Czas: Tue Oct 06 06:25:48 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund