Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Ogólne » Opinie o serwisie » Metryki
Metryki [wiadomość #571] Thu, 22 March 2007 07:25 Przejdź do następnej wiadomości
JohannAckermann jest aktualnie niedostępny  JohannAckermann
Junior Member
Witam
Zapewne pojawily sie nowe index metryk. Moze mozna inny kolor zaznaczyc nowe. Byla to ulatwienie co jest nowe i jak rozwija strona.
Ciekawe co na to Dyrektor PTG.
pozdrawiam
Johann Ackermann
Odp: Metryki [wiadomość #579 jest odpowiedzią na wiadomość #571] Thu, 22 March 2007 22:17 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
adamkami
Senior Member
Bardzo dobry pomys. Postaram si co wymyle, eby byo widac co i kedy pojawio sie nowego w naszych indeksach.

Tak przy okazji. Nie mamy tu w PTG na szczcie adnych dyrektorw Wink
Aktualnie robi tu za prezesa i pomocnika administratora strony.

Adam Kamiski
Odp: Metryki [wiadomość #580 jest odpowiedzią na wiadomość #571] Thu, 22 March 2007 22:49 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
jankontek jest aktualnie niedostępny  jankontek
Member
Witam Szanowne Koleanki i Kolegw.
Chyba wolno mi ju tak powiedzie, poniewa wysaem niedawno deklaracj czonkowsk i mam nadziej e lada dzie przyjmiecie mnie do swojego grona.
Dobrze byoby te zrobi zestawienie, kto nad jakimi indeksami aktualnie pracuje, na jakim jest etapie i co planuje dalej. Uatwioby to znacznie dalsze planowanie indeksowania.
Jeli chodzi o mnie, to zamierzam na pocztek zindeksowa wszystkie metryki z parafii Konarzyny.
Jan Kontek z Torunia
Odp: Metryki [wiadomość #583 jest odpowiedzią na wiadomość #580] Fri, 23 March 2007 02:13 Przejdź do poprzedniej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
jankontek napisa(a) dnia czw, 22 marzec 2007 10:49

Witam Szanowne Koleanki i Kolegw.
Chyba wolno mi ju tak powiedzie, poniewa wysaem niedawno deklaracj czonkowsk i mam nadziej e lada dzie przyjmiecie mnie do swojego grona.
Dobrze byoby te zrobi zestawienie, kto nad jakimi indeksami aktualnie pracuje, na jakim jest etapie i co planuje dalej. Uatwioby to znacznie dalsze planowanie indeksowania.
Jeli chodzi o mnie, to zamierzam na pocztek zindeksowa wszystkie metryki z parafii Konarzyny.
Jan Kontek z Torunia

witam
ale dzisiaj ruch az milo
fajny pomysl
Tez by bylo cos takiego dobre uwazam, moze przy liscie czlonkow male oznaczenie lub napis parafi

Marcin
Poprzedni wątek: "Kierunkowskaz" w bazie danych
Następny wątek: Kilka pomyslow
Idź do forum:

Aktualny Czas: Mon Jul 27 17:46:04 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund