Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pracy ni
Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pracy ni [wiadomość #12804] Thu, 06 February 2014 15:37 Przejdź do następnej wiadomości
Hodo86 jest aktualnie niedostępny  Hodo86
Junior Member

Posiadam zdigitalizowan prac pt. "Nowe nad Wis i okolice; od czasw najdawniejszych do dzisiaj z szczeglnym uwzgldnieniem pracy niepodlegociowej" autorstwa Kazimierza Lietza, wydan w 1938 roku. Gdyby kto by zainteresowany t pozycj, prosz o kontakt na priv.
Odp: Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pra [wiadomość #15185 jest odpowiedzią na wiadomość #12804] Sat, 27 August 2016 01:33 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Milksurfer jest aktualnie niedostępny  Milksurfer
Miejsce: Niemcy
Senior Member
Witam
interesuja mnie wzmianki o rodzinach Strippentow, Kazanieckich,Jasi(e)nskich, Dunajskich,

Dziekuje Pozdrawiam
Odp: Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pra [wiadomość #18055 jest odpowiedzią na wiadomość #12804] Fri, 08 May 2020 01:11 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
miko1109 jest aktualnie niedostępny  miko1109
Junior Member
interesuje mnie rodzina Stasiewskich, rasmus, danowskich i Chyla
Odp: Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pra [wiadomość #18886 jest odpowiedzią na wiadomość #12804] Thu, 02 December 2021 16:13 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Wojciechowski jest aktualnie niedostępny  Wojciechowski
Miejsce: Gdynia
Member
Ineresuj mnie osoby o nazwisku Gzella i Gussmann
Odp: Nowe nad Wisłą i okolice; od czasów najdawniejszych do dzisiaj z szczególnym uwzględnieniem pra [wiadomość #19341 jest odpowiedzią na wiadomość #12804] Thu, 29 December 2022 21:40 Przejdź do poprzedniej wiadomości
AleksandraP jest aktualnie niedostępny  AleksandraP
Junior Member
Dzie dobry, jestem zainteresowana pozycj. Mona prosi o przesanie na maila?
Dzikuj Ola
Poprzedni wątek: Kwerenda Recesów separacyjnych wsi okolic Brus
Następny wątek: Gdzie szukać Aktu, jeśli nie ma go w GenBazie?
Idź do forum:

Aktualny Czas: Thu Jul 30 06:04:26 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund