Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » PTG » Posiadam » Bibliografia historii Pomorza
Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2777] Mon, 14 September 2009 14:03 Przejdź do następnej wiadomości
mirok jest aktualnie niedostępny  mirok
Member
Posiadam Bibliografie historii Pomorza Gdanskiego i Prus Wschodnich.1997.Wydana przez Herder Instytut
https://www.herder-institut.de/no_cache/startseite/publikati onen/schriftenreihen/shop/detailansicht/kategorie/bibliograp hien-zur-geschichte-und-landeskunde-ostmitteleuropas/produkt e/bibliographie-zur-geschichte-ost-und-westpreussens-bibliog rafia-historii-pomorza-gdanskiego-i-pr-4.html
z indeksem nazw, nazwisk i miejscowosci.
Bardzo pomocna w dalszych poszukiwaniach.
Chetnie udostepnie zainteresowanym,...interesujace ich watki.

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2783 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Mon, 14 September 2009 20:40 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
karszek
Miejsce: Pomorze.
Member
Próbowa³em otworzyæ ten link - pokaza³ siê komunikat: "To po³±czenie jest niezaufane" - szybko siê stamt±d ewakuowa³em.....
Czy to tylko moja przypad³o¶æ, czy mo¿e kto¶ równie¿ to zobaczy³?

- bogusKa

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2784 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Tue, 15 September 2009 00:52 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zatoka jest aktualnie niedostępny  Zatoka
Senior Member
U mnie dzia³a bez zarzutu.

Pozdrawiam

Janusz Wegner

Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2786 jest odpowiedzią na wiadomość #2784] Tue, 15 September 2009 12:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
an1945na jest aktualnie niedostępny  an1945na
Member
U mnie te¿ pokazuje siê komunikat-"To po³±czenie jest niezaufane"Anna
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2787 jest odpowiedzią na wiadomość #2786] Tue, 15 September 2009 13:06 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
mark65 jest aktualnie niedostępny  mark65
Miejsce: Olszynka
Senior Member
Witam
Strona jest odrzucana przez przegladarki IE i Firefox ,jako niezaufana strona z powodu nieprawid³owego certyfikatu bezpieczeñstwa.
W obu przegl±darkach mo¿na nakazaæ zaufanie dla identyfikacji tej witryny.
W przegladarce Opera wchodzi siê na ni± bez ¿adnych problemów.
Ka¿dy sam musi siê zdecydowaæ ,mi ta strona chodzi bez problemów
Pozdr
Mariusz

Mariusz Momont
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne, Lubelskie Towarzystwo Genealogiczne
Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #2788 jest odpowiedzią na wiadomość #2787] Tue, 15 September 2009 13:23 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
karszek
Miejsce: Pomorze.
Member
W³a¶nie ja mam "liska", st±d ten komunikat. Pierwszy taki widzia³em taki komunikat, wiêc wola³em nie eksperymentowaæ, lecz zapytaæ.
Dziêkujê za odpowied¼.

- bogusKa

[Uaktualnione dnia: Tue, 15 September 2009 13:25]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Bibliografia historii Pomorza [wiadomość #3190 jest odpowiedzią na wiadomość #2777] Wed, 25 November 2009 17:48 Przejdź do poprzedniej wiadomości
henrykb jest aktualnie niedostępny  henrykb
Member
Witam. Mam pytanie zwi±zane z informacj± o posiadaniu publikacji pt. Bibliografie historii Pomorza Gdanskiego i Prus Wschodnich (Bibliographie zur Geschichte Ost- und Westpreußens). Jakie informacje zawiera ta publikacja, czy istnieje mo¿iwo¶æ zapoznania siê z jej tre¶ci±. Je¿eli mo¿e Pan sprawdziæ co zawiera publikacja na temat nazwiska Baranowski, miejscowo¶æ Linia (lub Linde) ko³o Wejherowa. Z góry dziêkujê. Pozdrawiam. Henryk
Poprzedni wątek: Posiadam stare pamiątki - jak powiązać je z historią rodziny
Następny wątek: Poszukuje publikacji
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Oct 09 17:48:27 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund