Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Frey lub Frej
Rodzina Frey lub Frej [wiadomość #3864] Wed, 12 May 2010 08:26 Przejdź do następnej wiadomości
kdan56 jest aktualnie niedostępny  kdan56
Miejsce: Tczew
Member
Witam zwróci³ siê do mnie mój przyjaciel z zagranicy z zapytaniem o nazwisko Frey lub Frej z Tczewa lub okolic , moje wiadomo¶ci s± zbyt sk±pe ¿ebym móg³ mu cokolwiek w tym temacie powiedzieæ . Dlatego te¿ zwracam siê do szerszego gremium mo¿e kto¶ z was natkn±³ siê na takie nazwisko bedê wdziêczny za pomoc . Pozdrawiam Damian
Odp: Rodzina Frey lub Frej [wiadomość #3865 jest odpowiedzią na wiadomość #3864] Wed, 12 May 2010 09:05 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
egopol jest aktualnie niedostępny  egopol
Senior Member
Witaj.
Trochê ma³o informacji przekaza³ Twój przyjaciel.
Wpisz w wyszukiwarki naszych indeksów pierwsze trzy litery nazwiska
"Fre" i sam zobaczysz, ¿e pomoc przy tych informacjach jest niemo¿liwa.
Krzysiek

[Uaktualnione dnia: Wed, 12 May 2010 09:06]

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: Rodzina Frey lub Frej [wiadomość #3867 jest odpowiedzią na wiadomość #3864] Wed, 12 May 2010 20:09 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
IrenaSopot jest aktualnie niedostępny  IrenaSopot
Senior Member
Witam.
Indeksuj±c Tczew w latach 1760-1900 nie spotka³am siê z nazwiskiem FREY lub FREJ.Najbli¿ej Tczewa jest Gniew , gdzie znalaz³am jeden wpis w ksiêdze chrztów -rok 1757 Marianna Frey.
A tak¿e wiele nazwisk zaczynaj±cych siê na Frej lub Frey, jak Frejer , Frejda.
Parê osób o nazwisku Frey,Frey mo¿na te¿ znale¼æ w powiecie puckim , ale to ju¿ daleko od Tczewa. Smile)
Pozdrawiam
Irena
Odp: Rodzina Frey lub Frej [wiadomość #3868 jest odpowiedzią na wiadomość #3867] Wed, 12 May 2010 20:26 Przejdź do poprzedniej wiadomości
kdan56 jest aktualnie niedostępny  kdan56
Miejsce: Tczew
Member
Dziêki i za te wiadomo¶ci jak bêdê zna³ wiêcej dany to mo¿e co¶ wiêcej siê wyja¶ni . Pozdrawiam Damian
Poprzedni wątek: Nitykowski.
Następny wątek: Amalia Zagórska
Idź do forum:

Aktualny Czas: Fri Oct 09 02:35:13 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund