Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Poszukiwania » Poszukiwania osób i przodków » Rodzina Bruhn, Schmukal i Pettke - poszukuję informacji
Rodzina Bruhn, Schmukal i Pettke - poszukuję informacji [wiadomość #15938] Sun, 11 February 2018 17:26
smukala jest aktualnie niedostępny  smukala
Junior Member
Dzie dobry.
Szukam informacji lub nawi kontakt w celach genealogicznych z osobami, ktre w swoim drzewie genealogicznym maj wymienione nazwiska:
1. Bruhn z Koleczkowa Wybudowanie, parafia Kielno, moja babcia Melania Schmukal z domu Bruhn urodzia si 26-10-1879 roku, crka Albrechta i Julianny Gurski,
2. Schmukal z Gdaska, mj dziadek Karol Wiktor Schmukal syn Johanna i Anny Kuschel, urodzi si 15-06-1879 roku Gdask Cygaska Gra,
3. Pettke z Gdaska Materny, moje ciocie Erna Maria Schmukal wysza za m za Johannesa Josefa Pettke, a Margarete Johanna Gertrud Schmukal za Alfreda Augusta Pettke.
Najwaniejsza dla mnie sprawa nie wiem gdzie znajduj si groby moich dziadkw. Babcia zmara we wrzeniu 1945 roku. Ponadto nie wiem kiedy zmar mj dziadek. Pomimo stara nie posiadam jakiejkolwiek informacji.
Jeli istniaaby jakakolwiek moliwo pomocy od Pastwa bybym bardzo wdziczny.

Andrzej.
Poprzedni wątek: von Kleist (Człuchów i okolice)
Następny wątek: Szukamy Stefanii Gorczyńskiej i Jadwigi Zielińskiej, uczestniczek bitwy o Narvik
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 16 11:43:12 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund