Forum PTG
Pomorskie Towarzystwo Genealogiczne

Strona główna » Tłumaczenia » Język rosyjski » Akt małżeństwa po rosyjsku - czy ktoś mi pomoże ?
Akt małżeństwa po rosyjsku - czy ktoś mi pomoże ? [wiadomość #5962] Thu, 27 January 2011 15:11 Przejdź do następnej wiadomości
loknok1 jest aktualnie niedostępny  loknok1
Junior Member
Witam
Bardzo prosz o pomoc w przetumaczeniu aktu maestwa.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23cd831f3dac02d1.html
Niestety sam sobie nie poradz.
Z gry dzikuj za pomoc
Pozdrawiam
Andrzej

[Uaktualnione dnia: Fri, 29 July 2011 11:34] przez Moderatora

zgłoś wiadomość moderatorowi

Odp: akt małżeństwa po rosyjsku - czy ktoś mi pomoże ? [wiadomość #5963 jest odpowiedzią na wiadomość #5962] Thu, 27 January 2011 15:25 Przejdź do poprzedniej wiadomościPrzejdź do następnej wiadomości
Zatoka jest aktualnie niedostępny  Zatoka
Senior Member
Akty pisane w tym jzyku najlepiej umieszcza na Forgenie lub Genealogach.pl. Cechuj si one pewn specyfik chociaby w zakresie nazewnictwa. Poza tym wystpuje problem likwidacji czterech liter na pocztku XXw. Przy okazji warto zapozna si z wszystkimi postami zawierajcymi proby o tumaczenia by pozna ogln skal problematyki.

Pozdrawiam

Janusz Wegner

Poszukuję wszekich informacji o Wegnerach z terenu całej Polski. Szczególnie tych zgromadzonych w księgach i spisach pozametrykalnych
Odp: akt małżeństwa po rosyjsku - czy ktoś mi pomoże ? [wiadomość #8038 jest odpowiedzią na wiadomość #5962] Fri, 29 July 2011 11:38 Przejdź do poprzedniej wiadomości
loknok1 jest aktualnie niedostępny  loknok1
Junior Member
Witam
Serdecznie dzikuj za tak dokadne przetumaczenie tego bardzo wanego dla mnie dokumentu.
Pozdrawiam
Andrzej

Poprzedni wątek: Akt chrztu - prośba o przetłumaczenie
Następny wątek: Akt urodzenia - Prośba o odczyt (2)
Idź do forum:

Aktualny Czas: Sun Aug 09 08:18:47 GMT+2 2026

Łączny czas generowania strony wyniósł $1 sekund